Horváth Éva megmutatta, hogyan lehet csalni az Instagrammal: látszat vs valóság

Horváth Éva egy hét után máris visszanyerte a szülés előtti alakját! Vagy mégsem...?

2021. szeptember 8., 06:09

Szerző:

Egy héttel ezelőtt írtunk meg, hogy Horváth Éva bejelentette, hogy megszületett második kisfia, Alex. A modell-műsorvezető azóta például a fenti képet posztolva azzal viccelt, hogy Alexnek, az ország legjobb plasztikai sebészének köszönheti új melleit, és legutóbbi posztjának szintén az a témája, hogy a női test mennyire megváltozik a szülést megelőző 9 hónapban. Illetve van egy másik témája is: hogy az Instagramra hogyan lehet úgy fényképezkedni, hogy az ember azt a látszatot keltse, mintha ezek a változások máris eltűntek volna.

„Nézzétek csak, mennyit számít egy jól beállított póz! Az első fotón úgy tűnik, mintha már vissza is rendeződött volna a testem, pedig a látszat csal”

Az alábbi poszt kettő képet tartalmaz, az első ezt a bizonyos jól beállított pózt mutatja, amiből tényleg nem gondolná az ember, hogy a 42 éves médiaszemélyiség egy héttel ezelőtt szült. Továbblapozva azonban ott a második fotó, ami megmutatja a valóságot: érdemes a nyílra kattintani és megnézni, mekkora a különbség a két kép között.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)