Kulcsár Edina hatalmas vita után elsírta magát: Tönkretettem magam és a kapcsolatunkat

Csuti szerint felesége a földön volt, és a többiek mégis belerúgtak.

2021. október 23., 11:48

Szerző:

Anonim kérdésekkel folytatódott a játék a Nyerő páros című műsorban az RTL Klubon, de Kárpáti Rebeka egy idő után bevallotta, hogy ő írta azt a kérdést, ami Szabó-Kulcsár Edina kiborulásához és egy hatalmas vitához vezetett. A kérdést Pataki Zita olvasta fel, és az állt benne, hogy mikor lesz már végre egy őszinte megnyilvánulása a szépségkirálynőnek és férjének, Szabó András Csutinak. Ebből hatalmas vita kerekedett, aminek során a megvádolt pár mindkét tagja úgy érezte, hogy a többiek rájuk támadnak, mintha céltáblává váltak volna a céllövöldében. Csuti hozzátette, úgy érezte, felesége nyilvánvalóan a padlóra került ezektől a támadásoktól, de a többiek akkor is belérúgtak, amikor Szabó-Kulcsár Edina a földön volt.

Szabó-Kulcsár Edina később félrevonult, és itt Kárpáti Rebeka, majd később Pataki Zita vigasztalta – holott pont ők voltak azok, akiktől korábban jópár kellemetlen megjegyzés érkezett. A szépségkirálynő-influenszer eközben bevallja, hogy úgy érzi tönkretette saját magát, de a házasságát is.

A műsor kapcsán Szabó-Kulcsár Edina már korábban is beszélt arról, milyen nagy válságba került a házassága, volt olyan is, hogy a gyerekkel együtt elment otthonról. Erről részletesebben ide kattintva olvashat korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub / Nyerő páros)