Kulcsár Edina és G.w.M. exe is ismerik egymást korábbról: mik ki nem derülnek!

G.w.M. exe, azaz Nagy Melanie 2014-ben posztolt közös képet Kulcsár Edinával, és nem ez az egyetlen meglepetés.

2022. január 21., 11:53

Szerző:

G.w.M. exe, Nagy Melanie csütörtökön szerepelt először a médiában válásával kapcsolatban: a rapper ugyanis összejött Kulcsár Edinával. Nagy Melanie nyilatkozatának összefoglalójáért kattintson ide, a 31 éves, kétgyermekes anyuka többek között arról beszélt, hogy

„nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi Karán, és nukleáris fegyverkezés egyébként a szakirányom. Angolul és héberül is beszélek, és több nagykövetségen is dolgoztam a házasságom előtti időszakban. Én arra tettem fel az életemet, hogy a nemzetközi politikában és a diplomáciában szeretnék elhelyezkedni.”

Amint azt a 24.hu kiszúrta, Nagy Melanie már ebben az időszakban találkozott Kulcsár Edinával legalább egyszer. Közös fotót is posztolt, amely a Facebookon a mai napig elérhető, kattintson érte ide!

„Lukej Gabi sminkbemutatón volt szerencsém találkozni Kulcsár Edina szépségkirálynővel”

– írja fotóhoz Nagy Melanie. Sőt, egészen pontosan Nagy Melanie make-up artist”, hiszen 2015-ig aktív Facebook-fiókját ezen a néven működtette. Bár a sminkelést a friss nyilatkozatában nem említi, ezek szerint a nemzetközi politika és a diplomácia mellett a szépségipar szintén érdekelte, és nem is csak hobbiszinten. Az egyik posztjában az egyetem befejezéséről mutat képet 2015-ben, egy másikban azonban azt írja, hogy „az idei év Rimmel sajtótájékoztatójának is én voltam a sminkmestere”.

Közös fotók

Kajdi Csaba új párjával közös fotót posztolt, összeöltöztek

Micsoda hasonlóság! Ördög Nóra rég nem látott testvérével közös képeket posztolt

Mel Gibson testőr nélkül mászkált Budapesten, de nem egyezett bele közös fotókba

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)