Kajdi Csaba új párjával közös fotót posztolt, összeöltöztek

Sőt, Cylához beköszönt Mihalik Enikő is, hogy megmutassa a kisbabáját.

2021. szeptember 23., 10:33

Szerző:

Kajdi Csaba nemrég mutatta be új párját követőinek az Instagramon. Már túl vannak az első közös nyaraláson is, kattintson ide korábbi cikkünkért, amelyben erről részletesebben írtunk! A Cyla néven is ismert médiaszemélyiség ritkán szokott szerelmével közös fotót posztolni, de most megint megtette, ráadásul a képen össze vannak öltözve Dáviddal.

A hasonló ruházat természetesen nem véletlen, most indul a Cylashop, ahol Kajdi Csaba szállóigévé vált mondásait idéző ruhadarabokat lehet kapni. Ennek az üzletnek a kínálatából viselnek egy-egy pólót mind a ketten a fenti képen.

A Visage modellügynökség ügyvezetőjeként is ismert médiaszemélyiség Instagramját azért is érdemes felkeresni, mert Kajdi Csaba automatikusan eltűnő Instasztoriban örökítette meg, hogy az ügynökséghez beköszönt Mihalik Enikő. A világhírű modell nemrég tért haza az USA-ból, először érkezett Magyarországra immár anyukaként. Július 17-én született kislányát Kajdi Csabának is megmutatta, aki azt mondja, egy ennyire pici gyermeket nem mer a karjába venni.

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)