G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

G.w.M exe, Nagy Melanie a jelenlegi munkájával nem tudja eltartani gyermekeit. 

2022. március 16., 08:54

Szerző:

G.w.M gyermekeinek édesanyja nemzetközi kapcsolatok szakon szerezte meg a diplomáját, ám a családalapítás miatt a karrierje évekkel ezelőtt háttérbe szorult. A kétgyermekes édesanya most egyedül neveli a gyermekeit, valamint egyszerre próbál a munkában és otthon is helytállni. Nagy Melanie a Blikknek nyilatkozott a jelenlegi helyzetéről, többek között a következőket:

„januárban egyik napról a másikra kellett munkát találnom, hogy eltarthassam a gyermekeimet és biztosíthassak számukra mindent. Korábban, mikor úgy döntöttünk, hogy vállalunk még egy gyermeket, azt terveztem, ameddig csak lehet, itthon maradok a kisfiammal, ám ez sajnos csak részben teljesülhetett.”

Nagy Melanie a lapnak azt is elárulta, miért nem a végzettségével kapcsolatos területen helyezkedett el:

„bár van diplomám, elhelyezkedhetnék például a közigazgatásban, de olyan munkát szerettem volna, amely mellett a gyermekeimre is jut időm és minden szempontból az ő igényeihez tudok igazodni. Sok minden változik egy ilyen helyzetben a gyerekek körül is, így a legfontosabb számomra, hogy érezzék a maximális lelki biztonságot, amit anyaként nyújthatok.”

G.w.M és Nagy Melanie legkisebb gyermeke, Márk még csak egyéves. A fiatal anyuka egyelőre nem szeretné bölcsődébe adni a kisfiát, ám a szakítást követően nehéz helyzetbe került. Ekkor találta meg egy lehetőség a Dikh Rádiónál és habár szereti a munkáját, sajnos ez az állás nem elég arra, hogy eltartsa a családját.

„Hamarosan másik állást is szereznem kell, de a rádiózást nem szeretném feladni”

– mondja. Nagy Melanie a szakítását követően a gyermekei miatt próbál erős maradni, szeretné, ha ők minél kevesebbet érzékelnének a nehézségekből, gyermekei apjával viszont G.w.M. bevallása szerint nem áll szóba egy privát beszélgetés erejéig.

Mint megírtuk, az év elején robbant a hír, miszerint a népszerű rapper Varga Márk, azaz G.w.M, valamint a modell-influenszer Kulcsár Edina egy párt alkotnak. Korábban azt mondták, novemberben mindkettejük számára világossá vált, hogy házasságaik nem működnek tovább, de az ominózus decemberi eseményen, ahol Csuti is jelen volt, még nem alkottak egy párt. Karácsony környékén volt, hogy igazából egymásra találtak.

G.w.M-ékről írtuk korábban

Megdöbbentő nyilatkozatot adott G.w.M. volt felesége arról, mit adott fel a rapperért

Kulcsár Edina és G.w.M. exe is ismerik egymást korábbról: mik ki nem derülnek!

G.w.M. indulatos kommentben rohant ki az exe, Nagy Melanie ellen

(Kiemelt kép: RTL Klub/Fókusz)