Kulcsár Edina egy hónapja még Csutit ölelte G.w.M. jelenlétében

Egy december 16-i eseményen Kulcsár Edina, Csuti és G.w.M. is jelen voltak, Csuti feltehetőleg semmit sem sejtett.

2022. január 21., 11:05

Szerző:

Kulcsár Edina és Csuti nyíltan beszéltek ugyan tavaly ősszel arról, hogy házasságuk válságban van, de azt mondták, küzdenek a kapcsolatukért, és a Good People Everywhere nevű app december közepén tartott eseményén is egymást ölelve fényképezkedtek (lásd a fent kiemelt képet).

A rendezvényen jelen volt G.w.M. is, és ekkor még nem volt nyilvános, hogy a rapper házassága szintén válságban van. Január 3-án azonban G.w.M. bejelentette, hogy válik, majd szűk két héttel később Kulcsár Edináék is ugyanezt jelentették be. Most hétfőn, január 17-én pedig azt publikálták, hogy a rapper és a szépségkirálynő-influenszer kapcsolatban vannak egymással.

Azt ugyan nem tették közzé, hogy G.w.M. és Kulcsár Edina szerelme mikor kezdődött, és Csuti korábbi nyilatkozatában mondta is, hogy nem árulja el, mióta tud exe új kapcsolatáról, de egyben utal arra, hogy felesége nem volt vele őszinte, azaz az új kapcsolat már tarthatott egy ideje, amikor végül Csuti is tudomást szerzett róla:

„úgy érzem, hogy Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett.”

Nem lehet tudni, hogy amikor ez a december 16-i fotó készült, G.w.M. együtt volt-e már Kulcsár Edinával, de az alábbi képből egyértelműnek tűnik, hogy Csutinak ekkor még sejtelme sem volt arról, hogy Varga Márk egy hónappal később volt feleségének új szerelmeként fog bemutatkozni a közösségi médiában.

 G.w.M., L.L. Junior és Szabó András Csuti a Good People Everywhere app 2021. december 16-i eseményén. Fotó: dfp.hu

Szintén tavaly december 16-án történt, hogy...

A házasságukért küzdő Berkiék címlapon mutatták meg kisbabájukat

Kiderült, hogy Damu Roland covidos és mélyaltatásban van

Alee-t dallopással vádolták meg

(Kiemelt kép: dfp.hu)