Kulcsár Edina és G.w.M. első közös interjújukban elmondták, hogyan jöttek össze

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna” – mondja Kulcsár Edina és G.w.M. Hát íme az igazság.

2022. január 27., 08:33

Szerző:

A kapcsolatuk tényét bejelentő, másfél héttel ezelőtt megjelent posztokon kívül Kulcsár Edina és G.w.M., azaz polgári nevén Varga Márk eddig nem beszéltek a szerelmükről. A két médiaszemélyiség most azonban megtörte a jeget, Kulcsár Edina és G.w.M. a ma, azaz csütörtökön megjelent Story magazin címlapján láthatóak

A borítóhoz természetesen egy interjú is tartozik, amelyben többek között elmondják, hogyan jöttek össze. Azt mondják, novemberben mindkettejük számára világossá vált, hogy házasságuk nem működik tovább, de az ominózus decemberi eseményen, ahol Csuti is jelen volt, még nem alkottak egy párt. Karácsony környékén volt, hogy igazából egymásra találtak.

„Karácsony tájékán volt ismét egy nagy beszélgetésünk, akkor annyira mélyen kapcsolódtunk egymáshoz, hogy éreztük, ez itt valami más, valami több, valami hatalmas”

– emlékszik vissza Kulcsár Edina.

„Igen, ott valami szikrázott körülöttünk, és minden érzés kitisztult”

– teszi hozzá G.w.M. Ezután, szilveszter-újév környékén lehetett, hogy egy szállodában együtt látták őket.

„Egyszerűen azt éreztem, hogy Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is a várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélhetek mindent”

– mondja Kulcsár Edina új szerelméről, de említi a bántásokat is, amiket az elmúlt másfél hétben kaptak.

„Úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig »csak« szerelmesek vagyunk... Nagyon hasonlóak vagyunk, és életemben most először érzem azt, hogy saját magamat adhatom, mert nem vagyok valakinek se túl sok, se túl kevés. Úgy szeret, ahogy vagyok... Emlékszem, volt, hogy zokogtam, ő pedig videóhívásban vigasztalt”

– emlékszik vissza az egykori szépségkirálynő. A lapban említésre kerül, hogy a gyerekvállaláson még korai lenne szerintük gondolkozni, egy közös daluk viszont már elkészült, aminek megjelentetésével azonban még várnak. Kulcsár Edina még nem találkozott G.w.M. gyermekeivel, de az a kép lebeg előttük, hogy idővel mindannyian egy mozaikcsaládot alkotnak majd.

Így jött össze...

Delhusa Gjon és 40 évvel fiatalabb rajongója

Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Marsi Anikó és Gyarmati Gábor

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)