Marsi Anikó elmondta, igazából honnan ismeri új szerelmét

Közben élő adásban közösülni kezdett a kiskutyája egy díszpárnával a Mokkában.

2021. november 29., 12:43

Szerző:

Marsi Anikó ezt a hetet a Mokka című reggeli műsor stúdiójában indította a TV2-n. Az élő adásban megmutatta új szemüvegét, sőt, kiskutyáját is magával vitte, de a fő téma új szerelme volt: Gyarmati Gáborral nemrég közös magazincímlapot vállaltak. Az első műsorvezetői kérdésre Marsi Anikó azt árulja el kollégáinak, hogy az újságokból ismeri régről a párját, de az első találkozásukra nem emlékszik.

„Azért nem tudok erre jól válaszolni, hogy hol találkoztunk először, mert nem emlékszem. Nyilván láttam itt-ott-amott képeket anno még 15 ezer évvel ezelőtt az én páromról újságban vagy mit tudom én már, hol, és nyilván ültem az autójában is. Nem azért, mert hogy mindenkinek be szoktam ülni az autójába, hanem azért, mert ő régen taxizással foglalkozott. De hogy mi hol találkoztunk először vagy mikor beszéltünk egymással először, én erre nem emlékszem”

– vallja be a Tények műsorvezetője. Gyarmati Gábort annak idején azért láthatta az újságokban, mert korábban Szulák Andrea énekesnő szerelme volt, közös gyermekük is született. Marsi Anikó említi egyébként az interjúban, hogy mint neki, párjának is van gyereke, és mindkettőjüknek a gyermekek az elsők, és csak utánuk következik minden(ki) más, szóval nem olyan ez a kapcsolat, mint az ember élete első szerelme.

„Ez már egy tök más fázis. Nem arról szól ez a kapcsolat, hogy megismerkedünk, családot alapítunk, ilyen-olyan-amolyan hatalmas, óriási terveink vannak. Egyszerűen csak jó együtt”

– tesz vallomást Marsi Anikó. A műsorvezetőnő említi továbbá, hogy gyermekei hogyan fogadták az új férfit, de erről már a múlt héten is beszélt a Tények Pluszban, és a legérdekesebb részleteket ide kattintva megnyitható cikkünkben foglaltuk össze.

Az interjú emlékezetes részlete, hogy 4:20-nál Marsi Anikó kutyája felugrik a kanapéra a műsorvezetőnő mellé, és az eb a szoba sarkába már kihelyezett karácsonyfa alá nem igazán illő dolgot kezd művelni egy díszpárnával. A jelenetet látva Marsi Anikó megjegyzi, hiába, az ő kutyája fiú, amire Mádai Vivien hozzáteszi, hogy „igen, itt hamar eldőlt”.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)