Marsi Anikó új szerelméről vallott: együtt szeretnének megöregedni

Közös címlapot vállalt Marsi Anikó és Gyarmati Gábor.

2021. november 25., 08:23

Szerző:

Marsi Anikó egy hónappal ezelőtt a Halloween kapcsán kisfiával, Palik Vincével szerepelt a Tényekben. A riport legvégén megérkezik a 46 éves műsorvezetőnő új párja is.

Most azonban Marsi Anikó jobban is megmutatta szerelmét, Gyarmati Gábort, akivel a Hot! magazin friss számának címlapján láthatóak együtt. A lapnak a kapcsolatukról vallottak, azt mondják, szeretik egymást és együtt szeretnének megöregedni. A férfit Marsi gyermekei is ismerik, sőt, Gyarmatit a műsorvezetőnő bemutatta volt párjának, Palik Lászlónak is, valamint a nyáron a munkahelyére szintén magával vitte őt egy alkalommal, amikor egy csókfotó készült róluk.

Marsiék immár csaknem 8 hónapja vannak együtt, családként élnek együtt. A Hot! cikkéből kiderül róluk többek között, hogy a nyáron a Balatonon kempingeztek, nemrég pedig Erdélyben jártak.

Marsi annyira szerelemes új párjába, hogy az a külső szemlélőnek is feltűnik. A műsorvezetőnőről a friss Story magazin is ír, megemlítve, hogy Demcsák Zsuzsa mit mondott róla egy interjú alkalmával:

„Egyébként jó is, úgy csillog a szemed, hogy nem igaz. Nekem is mindig mondják, hogy amikor kiejtem Krishan nevét, akkor ilyen széles vigyor van a fejemen, és ezt látom rajtad is”

– fogalmazott Demcsák Zsuzsa kolléganőjével, Marsi Anikóval kapcsolatban.

(Kiemelt kép: dfp.hu)