Marsi Anikó a Tényekben mondta el, igazából miért ment tönkre a házasságuk Palik Lászlóval

Cáfolt egy korábban tényként kezelt értesülést is a válásról.

2021. november 27., 11:10

Szerző:

A TV2 Tények Plusz című műsorában interjú hangzott el péntek este Marsi Anikóval azt követően, hogy a műsorvezető és új szerelme, Gyarmati Gábor először vállalt közös címlapot a héten.

A férfival kapcsolatban elhangzik, hogy a műsorvezetővel régóta ismerik egymást, de idén fordult komolyabbra a kapcsolatuk. Először futni mentek el közösen a Normafára – a legelső alkalommal havazni kezdett, amikor együtt futottak, pedig április volt. De nem lett rögtön szerelem a dologból, Marsi azonban többször is elment Gyarmatival futni, majd végül fia egy mondata döbbentette rá, hogy ebből a kapcsolatból akár több is lehet.

„Anya, miért kergetsz el magad mellől minden férfiszerű lényt, aki megpróbál közeledni hozzád?”

– kérdezte Palik Vince az édesanyjától, aki pár perc gondolkodás után rájött, hogy lehet, hogy gyermekének igaza van.

Marsi Anikó beszél az alább megtekinthető riportban arról is, hogyan ért véget a házasságuk Palik Lászlóval, aki az Exatlon forgatásai miatt hónapokat tartózkodott Dominikán. Ezzel kapcsolatban egy olyan értesülést is cáfol, ami korábban több helyen megjelent:

„nem a válási papírokkal mentem ki Dominikára”.

Azt mondja arról, hogy a kapcsolat miért ment tönkre, a következőket tudja mondani:

„annyit hadd tegyek hozzá, és legyen ez elég, nagyon sok időt töltöttünk – sajnos vagy hál'Istennek – nemhogy külön országban egymástól, hanem konkrétan külön földrészen. Akkor mi azt gondoltuk, hogy ez tulajdonképpen oké, meg ez tulajdonképpen rendben van. Aztán sajnos az derült ki, hogy nem, ez nem volt rendben, ez nem volt így jó.”

Marsi Anikó hozzáteszi, hogy 18 év házasság nem múlik el nyom nélkül, nem egyszerű a szétválás, de jó kapcsolatban maradtak Palik Lászlóval – akinek az életében szintén annyira fontos a futás, hogy új YouTube-csatornáján futás közben készít interjúkat, legutóbb a két idősebb Schobert-gyereket faggatta egy (vagy több) szigetkör közben.

Marsi Anikó interjúja alább 8:40-nél kezdődik.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)