Ifj. Schobert Norbert: A nevünk miatt kellett iskolát váltani

Schobert Lara pedig két éves kapcsolat után most szakított, mesélte Palik Lászlónak.

2021. november 26., 08:43

Szerző:

Palik László új YouTube-csatornáján egy olyan interjúsorozatot is készít, amelyben futás közben beszélget hírességekkel. Az első ilyen videóban ő maga beszélt arról, hogy annak idején 38 kilót fogyott egy év alatt, az ezzel kapcsolatos részleteket ide kattintva találja korábbi cikkünkben. A legfrissebb epizódban a riporter Schobert Norbert és Rubint Réka két idősebb gyermekével köröz a Margitszigeten.

Schobert Lara és ifj. Schobert Norbert a fent kiemelt képen egy 2018-as eseményen láthatóak édesapjukkal – az alábbi videó jól mutatja, mennyire megnőttek azóta. Először arra a kérdésre válaszolnak, hogy nehéz volt-e úgy felnőni, hogy szüleik országszerte ismertek. Ifj. Schobert Norbert a következőket meséli ezzel kapcsolatban:

„iskolát is a nevünk miatt kellett váltani. Ott is nagyon sok volt az irigy osztálytárs, meg az évfolyamból is.”

Ez azonban évekkel ezelőtt volt, figyelmezteti a nővére:

„jó, de akkor még pici voltál, és nem is kezelted olyan jól ezeket a támadásokat. Most már azért sokkal érettebben...”

Ifj. Schobert Norbert egyetértőleg visszaveszi a szót:

„most már nem lenne ezzel gond, mert most már el tudok helyezkedni az emberek között. De akkoriban még nyilván nem tudtam, 9-10 évesen nehéz volt, akkor kellett váltanunk iskolát. De amint váltottunk iskolát, onnantól kezdve minden helyre alakult, mert ott már jó volt az osztályközösség.”

Az interjúban Palik László rákérdez két futótársa magánéletére is, ebből kiderül, hogy a 18. életévét nemrég betöltött, jelenleg a továbbtanulásra készülő Schobert Lara egy nehéz szakításon van túl. Két éves kapcsolatának lett vége, egy hónapra saját bevallása szerint elhagyta magát, de aztán túltette magát a dolgon. A legjobb barátnője viszont összejött az öccsével. Ő mutatta be őket egymásnak, így Schobert Lara barátnője ifj. Schobert Norbert szerelme lett.

Íme a teljes interjú.

(Kiemelt kép: dfp.hu)