Palik László egy év alatt 38 kilót fogyott

A műsorvezető azt mondja, dagi volt, „mint az állat”. Azóta is retteg, hogy újra túlsúlyos lesz.

2021. november 19., 13:29

Szerző:

A Palikék Világa by Manna című YouTube-csatorna legújabb videójában Palik László elmeséli, hogy gyerekkorában túlsúlyos volt, Husinak hívták az általános iskolában. Arra a kérdésre, hogy  „dagi voltál?”, azt válaszolja, hogy „mint az állat”. Azt mondja, 18 éves koráig mindenben sikertelen volt, ekkor sikerült csak „elkapnia a fonalat”. Felvették az egyetemre, és ekkor egy év alatt 38 kg-t fogyott, de azóta is tart attól, hogy visszajön a túlsúly, és azt mondja, valószínűleg élete végéig kompenzálni fogja élete első évének sikertelenségeit.

„Rettegek attól, hogy gyenge leszek, hogy elpuhulok. [...] Rettegek az elhízástól”

– vallja be Palik László a futás közben rögzített beszélgetésben. Ebből kiderül, hogy szigorú rendet állított fel az életében, hogy formában maradjon.

„Hat éve az a szabály, hogy nem telhet el úgy 24 óra, hogy minimum 30 percet ne sportoljak. Ez lehet két óra is, de 29 perc nem”

– vallja be Palik László a futás közben rögzített beszélgetésben. Így már az is előfordult vele, hogy egy reptéren elvonult, és ott kezdett el fekvőtámaszozni és hasra gyúrni, illetve plusz 40 és mínusz 20 fokban is kimegy futni a Normafához. Egy ilyen mínusz húszas napon csinálta magáról az alábbi szelfit, amin a műsorvezető szinte felismerhetetlen az arcára fagyott dértől.

A Futtában című videóban Palik László azt is elmeséli, hogyan segített kisfiának, hogy lefogyjon. Ha szívesen megnézné-hallgatná a teljes anyagot, kattintson alább a play gombra!

A Palikék Világa By Manna ezen a héten publikált első adásának első vendége egyébként Erdélyi Mónika volt, aki itt reagált azokra a vádakra, amik szerint ő dolgoztatja a gyerekét a folyamatos YouTube-szerepeltetéssel. Összefoglalónkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Palik László Instagramja)