Kulcsár Edina és G.w.M. már tavaly lebuktak: íme, hol látták őket

Kulcsár Edina és G.w.M. már tavaly együtt voltak szemtanúk szerint.

2022. január 19., 07:42

Szerző:

Kulcsár Edina és G.w.M. hétfőn jelentették be, hogy kapcsolatban vannak, de három nappal azelőttig még azt sem lehetett tudni, hogy a szépségkirálynő már nincs együtt a férjével, Szabó András Csutival. Sem Kulcsár Edina, sem a rapper-énekes nem árulták el, mióta tart a kapcsolatuk, Kulcsár Edina csak annyit írt hétfőn, hogy már hónapokkal ezelőtt lezárta magában a múltat. G.w.M., azaz Varga Márk pedig január 3-án jelentette be az alábbi poszttal, hogy nehéz időszak van mögötte, válik a feleségétől.

Úgy tűnik azonban, ekkor már viszonyban lehettek ők ketten, hiszen legalábbis a korábbi közös munkák révén ismerték egymást, sőt, a Blikk egyik olvasója azt állítja, hogy látta a párt együtt három hete egy zalakarosi üdülőben:

„már három hete is annak, hogy együtt voltak egy zalakarosi hotelben. Igaz, ha a párom nem mondja, hogy ki a hölgy, maximum csak az idióta, hangos viselkedésük tűnt volna fel.”

A fentiekkel az egybevág, hogy igaz, nem három hete, hanem már az új évben, január 3-án Kulcsár Edina a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakarosból posztolt az Instagramra. Annak nincs nyilvános nyoma a közösségi médiában, hogy Varga Márk is ott lett volna, mindenesetre G.w.M pontosan ugyanezen a napon jelentette be a válását.

Kulcsár Edina azonban egy friss, kedd este publikált Instagram-sztoriban a következő idézettel figyelmeztet mindenkit, hogy ne ítélkezzen.

„senkinek nincs joga ítélkezni, mert senki sem tudja igazán, miken mentél keresztül. Talán ismerik a történeteidet, de soha nem érezték azt, amit Te éreztél akkor, megélted őket.”

Motelek, hotelek, szállodák

Vajna Tímea ebben a luxusszállodában szexizett a nyáron

Edvin Martonék Indonéziába költöztek, csótányok voltak a karanténhotelben

Indul a Hotel Margaret, Szabó Zsófi is játszik majd benne

(Kiemelt kép: dfp.hu)