Marton Adriennék Indonéziába költöztek, csótányok voltak a karanténhotelben

Izgalmasan alakultak a megérkezés pillanatai.

2021. július 24., 10:02

Szerző:

Edvin Marton 47 éves hegedűművész és felesége, Marton Adrienn egykori Miss Balaton-győztes egy hónappal ezelőtt a Fókusz című műsorban beszélt arról az RTL Klubon, hogy úgy döntöttek, júliusban két fiukkal együtt Magyarországról Indonéziába költöznek. Nos, az alábbi interjúban emlegetett utazás ideje most jött el, pár órával ezelőtt érkeztek meg a délkelet-ázsiai országba.

Marton Adrienn, aki jelenleg privát séf, ételstylist és gasztroinfluenszer, az Instagramon automatikusan eltűnő sztorikban mutatta be az érkezés pillanatait. Bár Balin fognak élni, egyelőre az ország fővárosában, Jakartában vannak, mivel a megérkezés és a bevándorlási papírok kitöltése után 8 napot egy karanténhotelben kell tölteniük. Ha 8 nap után továbbra is negatív a covidtesztjük, akkor utazhatnak tovább ebből a városból, ahol többen laknak, mint egész Magyarországon.

Marton Adrienn azt mondja és mutatja a videóiban, hogy az első negyed órában három meglepően nagy csótány tűnt fel a karanténhotelben a számára kijelölt szobában. Leborította őket egy pohárral, majd felvette a kapcsolatot a szálloda vezetőségével, ahol új szobát jelöltek ki neki. A folyosó végén biztonsági őr vigyáz arra, hogy a karanténban levők ne hagyják el a számukra kijelölt helyet és ne érintkezzenek senkivel.

(A kiemelt kép 2016-ban készült a házaspárról, forrás: dfp.hu)