Videó: Szabó Zsófi 7 év után újra megmutatja magát színésznőként

Itt az előzetes az új RTL-es sorozatról, amelyben Szabó Zsófi újra megmutathatja színésznői kvalitásait.

2022. január 14., 11:02

Szerző:

Január 31-től, 21:10-kor, Hotel Margaret címmel új napi sorozat indul az RTL Klubon, és a szériában Szabó Zsófi is szerepelni fog, akit 7 éve nem láthattak színésznőként a tévénézők. A 33 éves médiaszemélyiség az utóbbi időben műsorvezetőként látható a képernyőn reggelenként a Reggeliben, de 2014-ig évekig a Jóban rosszban című napi sorozatban szerepelt a TV2-n.

Szabó Zsófi most a Blikknek adott interjút a Hotel Margaret kapcsán, és ebben többek között a következő hangzik el arról, hogy ő maga sem tervezte még egy évvel ezelőtt, hogy színésznőként tér vissza a képernyőre:

„ha egy évvel ezelőtt kérdezi meg valaki, szeretnék-e újra színésznőként dolgozni, a válaszom nagy valószínűséggel az lett volna, hogy nem.”

Íme a műsor előzetese.

A Drága örökösök és a Keresztanyu készítői által gyártott sorozatban Szabó Zsófi mellett szerepel majd még Tóth Judit, Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence és Schneider Zoltán. Az RTL Klub közleménye szerint a történet ott kezdődik majd, hogy egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el.

Napi sorozatokról írtuk korábban

Eljegyezte egymást A mi kis falunk két színésze

Ördög Nóra a Mintaapákban parodizálta saját magát

R. Kárpáti Péter szerint a Barátok közt nagy fizetéseit nem a színészek kapták

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/Álarcos énekes)