Új színészpár: eljegyezte egymást A mi kis falunk két sztárja

„Előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából!” – így zajlott a lánykérés A mi kis falunk leendő színészházaspárjánál.

2021. december 14., 12:10

Szerző:

Most derült ki, hogy a nyáron megvolt az eljegyzés, ezért új színészházaspárnak örülhetnek A mi kis falunk rajongói: Rusznák András megkérte Sodró Eliza kezét.

A lánykérésről az InStyle magazinnak mesélt Sodró Eliza, aki a rengeteg ismert színészt felvonultató vígjátéksorozatban Saci szerepét alakítja, íme egy jelenete.

Rusznák András pedig Bazsó szerepéből emlékezetes.

Mindkét színész a Radnóti Színház társulatának tagja, és a közös munkáról Sodró Eliza többek között a következőket mondja:

„a konfliktusainkat soha nem visszük be a munkahelyünkre, de azt néha nem tudom megállni, hogy ne puszilgassam vagy ölelgessem. Nagyon szeretjük egymást.”

A színészpárnak egyetlen közös napja volt idén nyáron a nyaralásra, és úgy döntöttek, éjszakai vonattal lemennek Horvátországba a tengerpartra. Sodró Eliza így emlékszik vissza erre a különös jelentőségű napra:

„romantikus nyaralás: egy nap, két éjszaka. Annyira tetszett ez a terv, hogy egyáltalán nem fogtam gyanút. Aztán az első pancsolás alkalmával félrehívott, előkapott egy gyűrűt a fürdőnadrágjából, és megkérdezte, leszek-e a felesége. Mondtam, hogy naná!”

Az interjúban egyébként Sodró Eliza azt is említi, hogy korábban párkapcsolat-függő volt.

(Kiemelt kép: RTL Klub/A mi kis falunk hivatalos Instagramja)