Kiderült, G.w.M mennyi gyerektartást fizet – az exe kevesli az összeget

Nagy Melanie már nem is áll szóba G.w.M-mel emiatt, per lesz a dologból.

2022. március 22., 07:42

Szerző:

A tavalyi év második felében ért véget G.w.M és exe, Nagy Melanie kapcsolata. Amint arról azóta rengeteg cikk született, a rapper nem sokkal később új pár talált Kulcsár Edina személyében, és most a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy komolyan megromlott a viszony G.w.M és gyermekei anyja között.

Bár a pár alapvetően abban állapodott meg egymással, hogy nem beszélnek szakításuk részleteiről a nyilvánosságnak, Nagy Melanie említett ezt-azt Lakatos Levente interjújában, amire aztán G.w.M. reagált egy-két gondolattal ugyanebben a műsorban. G.w.M aztán a TV2-ben is megerősítette, hogy elmérgesedett kettejük között a viszony: amíg gyermekeit bármikor láthatja, hívhatja őket telefonon, addig exe szóba sem áll vele, sőt, ügyvéden keresztül vette fel vele a kapcsolatot, egy, a rapper által túlzónak tartott összeget követelve. Ennek a nyilatkozatnak az összefoglalójáért kattintson ide!

Most a Blikk című lap a rapper egyik zenésztársát szólaltatta meg, aki egyek mellett azt is elárulta, hogy milyen összeget fizet most G.w.M két gyermeke után. Mint kiderült, nem annyit, mint amennyiben először megállapodtak Nagy Melanie-val:

„bár mindketten elfogadták az összeget, úgy tudom, Márk úgy döntött, mégsem ad annyit. Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol.”

Ebből elvileg még a nemrégiben hitelre vett lakás törlesztőrészleteit is fizetniük kell, így nem csoda, hogy Nagy Melanie a rádiózás mellett más munkát is keres jelenleg. Az édesanyát szintén megkereste a Blikk, de csak annyit mondott, hogy nem kíván reagálni, a dolgot a nyilvánosság kihagyásával szeretné rendezni G.w.M-mel.

Gyerektartás

Íme, Hódi Pamela mennyi gyerektartást követel Berki Krisztiántól

Döntött a bíróság: Charlie Sheennek ezentúl havi nulla dollár gyerektartást kell fizetnie két lánya után

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)