Luxus, de kölcsönből: G.w.M. 25 milliós adóssággal hagyja el a családját

G.w.M. korábban arról beszélt, mekkora luxusban élnek, ennek jó részét azonban hitelből fedezte.

2022. január 21., 09:34

Szerző:

Amióta hétfőn kiderült, hogy G.w.M. az új párja Kulcsár Edinának, a rapper több, korábbi nyilatkozata új megvilágításba került. A zenész például tavaly májusban azt nyilatkozta, hogy vett egy 50 milliós lakást a kislányának, illetve mondta azt is, hogy jól éli meg, hogy ilyen sok pénzt tud keresni legálisan – ezzel összhangban az Instagramra is gyakran fényképezkedik luxusmárkák termékeivel.

Nos, a Blikknek egy olvasó hívta fel a figyelmét arra, hogy ezen a bizonyos 50 milliós lakást több, mint 25 millió forintos hitel terheli. Az ingatlan egyébként a volt feleség, Nagy Melanie nevén van, aki tegnap nyilatkozott arról, hogy bár kisebbik gyermeke még csak egy éves, már visszatért a munkába.

A Blikk megkereste G.w.M-et a hitellel kapcsolatban, aki többek között a következőt nyilatkozta elismerve, hogy valóban kölcsönt vettek fel, de hozzátéve azt is, hogy a maximális támogatást nyújtja majd a családjának:

„hitelem is van, ahogyan sokan másoknak is, hiszen nem Holly­woodban vagyok rapsztár. Rengeteget dolgozom 0-24-ben, mint producer, mint előadó, mint egy produkciós kiadó tulajdonosa és mint üzletember.”

G.w.M. egyebekben nem kívánta kommentálni a helyzetet és továbbra is kéri magánélete tiszteletben tartását. Tegnapi facebookos kirohanásában is hangsúlyozta, hogy egyelőre nem kíván többet mondani a kialakult szituációról, a fenti nyilatkozatát pedig az Instagramra is kitette az alábbi posztban. Bár G.w.M. korábbi posztjaiban rendre mutogatja, hogy milyen drága dolgokat vásárolt meg, most hirtelen úgy érzi, mégse szeretné, hogy az emberek tisztában legyenek a pénzügyi helyzetével. „Az anyagi dolgokhoz senkinek semmi köze!” – írja a rapper a nyilván méregdrága autóhoz kapcsolt feliratban.

Hitelek, ingatlanok

Oszter Sándor örököse tetemes adósságot örököl a többszáz milliós luxusingatlan mellé

Bíró Icát frankhitele miatt háromszor is kilakoltatták

L.L. Junior tízmilliót enged eladó luxusvillája árából

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)