Íme, Hódi Pamela mennyi gyerektartást követel Berki Krisztiántól

Hódi azért is perel, hogy közös lányuk kevesebbet legyen Berkivel.

2021. október 8., 07:48

Szerző:

Berki Krisztián és Hódi Pamela közös lánya 2013. októberében született, lassan 8 éves lesz. Szülei 2017-ben mentek szét, és azóta mindketten új kapcsolatot kezdtek, viszont a viszony egyre rosszabb kettejük között.

Miközben Berki Krisztián továbbra is a nyilvánosság előtt éli az életét, és kislányát, Berki Natasa Zselykét is szerepelteti a közösségi médiában, addig az azóta szintén újraházasodott Tóth-Hódi Pamela a gyermekei arcát nem szokta megmutatni több, mint félmillió követőjének és magánéletéről jóval kevesebb részletet oszt meg az utóbbi időben.

A Blikk című lap írja, hogy a volt élettársak között a közös gyermek elhelyezése és tartása tárgyában folyik per, és csütörtökön tárgyalásra került sor, de ítélet még nem született. A jelenlegi rendszer az, hogy a kislány öt napot tölt apjánál, majd kilencet anyjánál, de Tóth-Hódi kizárólagos felügyeleti jogot követel a perben azzal, hogy a gyerek csak kéthetente két napot legyen az apjánál. Az anyuka ezen kívül a tartásdíj összegét is módosítaná, havi 200 000 Ft-ra.

Tóth-Hódi nem nyilatkozik az üggyel kapcsolatban, Berki azonban természetesen igen. Nyilatkozatából íme egy fontos részlet:

„felháborítónak tartok egy olyan beadványt, hogy kevesebbet láthatom a lányomat, de fizessek többet. Egyértelmű, hogy ez nem Nati érdeke, hanem Hódi Pameláé.”

Berki hozzáteszi, hogy a tartásdíj mellett a gyerek életének költségeit is ő fizeti a táborozástól az öltözködésig. A perben tanúként hallgatták meg Tóth-Hódi Pamela férjét, Tóth Bencét, valamint Berki Krisztián feleségét, Berki Renátát is. A Berki Mazsi néven is ismert médiaszemélyiség jelenleg a kilencedik hónapban van, azt tervezi, hogy a szülését élőben közvetíti majd – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk!

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)