Kiakadtak a rajongók azon, hogy Berkiék élőzik majd a szülést, Berki Krisztián válaszolt

Elég meredek visszaszólás.

2021. október 1., 10:55

Szerző:

Nagy visszhangja lett csütörtökön, hogy a friss Hot! magazin címlapján Berki Krisztián felesége meztelenül pózol, mi is megírtuk. Berki Renáta jelenleg a nyolcadik hónapban van, és a házaspár a fotók mellé azt jelentette be, hogy élőben fogják közvetíteni a szülést. Minderről a leendő kétszeres édesapa az alábbi posztot tette közzé az Instagramon.

Nem túl meglepő módon rengeteg negatív hozzászólás érkezett, a követők között akadt, aki a meztelen képeket kritizálta, más azzal nem ért egyet, hogy egy kisbaba születését élőzzék a szülők. „Mit vétettünk, hogy látnunk kell?” – teszi fel valaki a feltehetőleg költőinek szánt kérdést, de Berki Krisztián mindenesetre hosszasan válaszol az illetőnek, kétszer is hozzászólva az ennek nyomán kialakult vitához. A következőket írja:

„nem kell! Uram, a döntés az ön kezében van! Apaként vagy leendő apaként általunk betekintést nyer és felkészülhet. Testközelből láthatja az érzelmeit, a megpróbáltatásait, hogy mit tesznek és min mennek keresztül azért, hogy a csodát a tenyerükben tarthassák. Általunk egy anyukajelölt vagy akár apukajelölt úgy érezheti majd, egy felkészültebb lett, és tudja, mire számíthat majd! Mielőtt a gyermekét a kezében tartja. [...] Elfogadom a véleményét és egyet is értek egy átlagember esetében, hiszen őket zavarja a „kamera” jelenlét[e] – minket viszont egyáltalán nem, ez vált a természetes közegünkké. Így úgy tudjuk megmutatni, hogy mi magunk vagyunk és közben más is ott lehet, felkészülhet, átélheti velünk.”

Más azt hánytorgatta fel, hogy a pár pénzért még egy ilyen fotózást is elvállal. „Értem, hogy celebek vagytok, és sokat fizetnek, de egy ennyire intim, terhesfotózáson készült képet hogy lehet kiadni a kezetekből?” – szól a másik kérdés, amelyre Berki Krisztián reakciója ezúttal rövidebb volt.

 „Akkor jó, ha érted és köszönjük Neked”

– válaszol az apás szülésre készülő Berki Krisztián egy puszit küldő szmájlival.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)