Berkiék apás szülést terveznek, bár nem minden férfi bírja

Berki Mazsi nem szeretné, hogy férjében bármi megtörjön az élmény hatására.

2021. szeptember 24., 08:59

Szerző:

Berki Renáta, közismertebb nevén Berki Mazsi a héten a Reggeli című műsorban szerepelt, ahol többek között születendő gyermeke nevének kiválasztásáról beszélt. Kattintson ide a cikkünkért, ahol erről részletesebben írtunk! Abban az interjúban szóba került továbbá az apás szülés témája is, és később Berki Mazsi a témában az Instagramon beszélt még részletesebben. A közösségi médiában megosztott videóban a következőket mondja.

„Azt elárultam nektek, hogy apás szülést tervezünk. Ezt majd még meglátjuk, hogy apuka szeretne-e végig bent maradni vagy nem szeretne. Én azon leendő édesanyák közé tartozom, aki nem szeretné, hogy a férjében a szülés után valami esetleg megtörjön, és utána ne nézzen rám nőként. Szerintem nagyon fontos, hogy ezt ne akarjuk ráerőszakolni a férjünkre”

– fejti ki Berki Mazsi a nézeteit az apás szülésről.

Amint ezt végigmondja, megérkezik a szóban forgó apa, Berki Krisztián is, aki ezek után hozzáteszi a sajátját a témához. Ő a következőket gondolja:

„szerintem nem kérdés, hogy szeretnék-e ott lenni. Amikor egy új életet foghatsz a kezedben, és láthatod, hogy a feleséged szerelmetek gyümölcsét világra hozza, szerintem minden férfinak fontos, hogy ilyenkor jelen legyen, viszont nem mindenki bírja. Tiszteletben kell tartani azokat a férfiakat is, akik ilyenkor ajtón kívül szeretnének lenni. Viszont ha ez segítség egy nőnek, akkor szerintem kutya kötelességünk ott lenni.”

A videót ide kattintva tekintheti meg az Instagramon.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)