Berki Krisztián egyedül fogja eldönteni, mi lesz születendő gyerekük neve

Felesége, Berki Mazsi elmondta, ő milyen nevet választott volna.

2021. szeptember 22., 12:23

Szerző:

Berki Renáta szerepelt ma reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban. A médiaszemélyiség jelenleg állapotos, és arról beszélt, hogy hat hét van hátra a baba érkezéséig, és hogy apás szülést terveznek férjével, Berki Krisztiánnal.

„Nekem biztonságot ad, hogy ha ott van mellettem a férfi és tudja fogni a kezemet és erőt ad. Úgyhogy apás szülést tervezünk, én szeretném, hogy ő ott legyen”

– mondja a Berki Mazsi néven is ismert kismama, hozzátéve, hogy természetesen úton szeretne szülni.

Az alább megtekinthető videóban szóba kerül a névválasztás kérdése is. Mint kiderül, a szülők abban állapodtak meg, hogy a baba nemétől függően az ellenkező nemű szülő dönthet majd a gyerek nevéről. Mivel egy kislányuk fog születni, most Berki Krisztián döntheti el, hogy hogy fogják hívni a babát:

„Krisztián már lelőtte ezt: hogy a Berki Milla Katarina nevünk, ami van... De nekem nagyon tetszik a Brianna név, és még van egy-kettő a tarsolyban. De abban egyeztük meg, hogy apa fog dönteni, mivel ha kisfiú lett volna, akkor én döntöttem volna, és akkor Krisztián lett volna.”

Berki Renáta egyébként a várandóssága alatt szerepelt már ugyanebben a műsorban, júliusban még arról beszélt, mennyien támadták azért, mert állapotosan is súlyzókkal edz. Az erről szóló cikkünkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)