Krausz Gábor szerint tasli járna azoknak, akik a feleségét, Tóth Gabit kritizálják

Krausz Gábor elkeseredett kirohanásban védte meg Tóth Gabit és a Mennyből az angyalt.

2021. december 22., 09:16

Szerző:

Tóth Gabi két új videóval is jelentkezett a napokban, az egyik egy saját, új dal Szeretni jöttem címmel, a másik a Mennyből az angyal egy változata, és az utóbbi annyi kritikát kapott, hogy Krausz Gábor megint úgy érezte, ki kell állnia felesége mellett. Az Instagramon egy hosszú posztban fogalmazta meg gondolatait, és a poszt azt tartalmazza, hogy szerinte „egy jól irányzott tasli” járna azoknak, akik kritizálják a feleségét, valamint hogy Krausz Gábor nem érti, mi a gond azzal, hogy több más előadó között az a ő felesége is elfogadja a Magyar Turisztikai Ügynökség felkérését videoklip készítésére. A tévéből is ismert sztárséf úgy érzi, neje ellen megint gyűlölethullámot gerjesztenek újságírók, akik véleménye szerint jobban tennék, ha inkább elmennének pincérnek vagy mosogatni.

A posztban Krausz Gábor a következőképpen fogalmaz:

„megértem, ha néhányan most elfogultsággal fognak vádolni. Számomra azonban természetes, hogy kiállok a családomért, a feleségemért, bármi történjék is. Sokáig csendben tűri az ember, hogy élete párját olyan jelzőkkel illetik, minősítgetik, amiért a való életben biztosan járna egy jól irányzott tasli. Persze, az erőszak sosem célravezető, de az törjön pálcát felettem, aki nem védené, óvná meg a szíve választottját, ha nyilvánosan köpködnék vagy brutális szavakkal illetnék az utcán. Az online világban azonban erre sincs lehetőség, igazából már az értelmes párbeszédre sem.
Gabit is felkérte a Magyar Turisztikai Ügynökség egy projektre, aminek az a lényege, hogy a hagyományos, közismert dalainkat feldolgozzák, modern köntösbe öltöztetik, újrahangszerelik. A cél az, hogy a fiatalokhoz is utat találjanak ezzel és népszerűsítsék. Megőrizve megújítunk, hogy továbbadhassuk értékeinket az utánunk jövő generáció számára.
Közeleg a karácsony, Gabi ezért A Mennyből az angyalt énekelte el, és a hozzá készült klip is ezt az emelkedett hangulatot tükrözi. A karácsonyról, a szeretet ünnepéről szól. Néhány „véleményvezér”, „újságíró” ezt nem nézte jó szemmel, és újabb gyűlölet hullámot gerjesztett. Advent idején, a szeretet ünnepére készülve. Arctalan, névtelen embereket hergelve. Mindezt a tolerancia és elfogadás jegyében. Őszintén szólva valahol számítottunk rá, mégis meglepődtünk.. vagy sokkal inkább elszomorodtunk.
Tényleg ide jutott ez a világ? A tehetetlenség pedig, amit egy férj ilyenkor érez, gyomorszorító. Mert jó néhány kérdést szeretnék ilyenkor feltenni, szemtől szembe és tisztázni, korrekten, hogy mi is a gond.
Azoknak az „újságíróknak”, akik ilyen cikkeket képesek írni, önszántukból vagy parancsra, azt üzenem, hogy nagyon sok pincér, mosogató és konyhai kisegítő hiányzik a vendéglátásból. Gondolkodjanak el a lehetőségen, és én szívesen segítek nekik elhelyezkedni, ha végre valami értelmeset akarnak csinálni, hogy hasznos tagjai lehessenek a társadalomnak.”

A poszt egy idézettel fejeződik be Tóth Gabitól a Szeretni jöttem című szám szövegéből, valamint Krausz Gábor kellemes karácsonyt kíván mindenkinek.

Krausz Gábor már korábban is felszólalt felesége védelmében, akkor nem az újságírókat kritizálta, hanem egy kommentelőt állított pellengérre.

Tóth Gabi egyébként bő egy évvel ezelőtt egy hasonló felkérést fogadott el: akkor A pozsonyi csata című, a Magyarságkutató Intézet által publikált animációs film betétdalát énekelte Egy az Isten címmel. A múlt héten az énekesnő azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, ennél a dalnál kezdődött vele szemben a máig tartó bántássorozat.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)