Tóth Gabi sokkolóan durva kommentet kapott, Krausz Gábor névvel-fotóval megosztotta, kitől

Férje nem tűri tovább az énekesnőt gyalázó hozzászólásokat.

2021. szeptember 14., 07:37

Szerző:

Tóth Gabi karrierjében drasztikus váltás figyelhető meg, és ez például abban is megnyilvánult, hogy az énekesnő vasárnap a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson lépett fel Ferenc pápa miséjének felvezetéseként – előadásáról itt írtunk részletesebben. Az énekesnő kiugróan sok kritikát kap pályájának ebben a fázisában, és ezekre egy blogbejegyzésben válaszolt, amelyről ide kattintva olvashat többet. Ebben Tóth Gabi arról beszél, hogy a gyűlölethullámba fizikailag belebetegedett, de azt is említi, családtagjainak szintén milyen nehéz most.

Férje, Krausz Gábor hétfőn egy Facebook-posztban tette hozzá a magáét a kialakult helyzethez, elmesélve, milyen sokkolóan durva kommentek is érkeznek: volt, aki a pár kislányának halálát kívánta elfogadhatatlan szavakat használva. A Totem című kalandrealityből is ismert sztárséf az alábbi posztban a Facebookon osztotta meg, ki volt az illető, de a poszt felvezetésében többek között a feleségét kritizáló más hírességeket és a sajtót is hibáztatja azért, hogy vannak, akik a közösségi médiában másokat gyaláznak. Krausz a gyalázkodó hozzászólásokat kifogásoló posztjában bizonyos újságírókat mocskosnak, szennyesnek, férgesnek és lelketlennek minősít.

„Ide jutottunk, emberek. Az évek óta tartó gyűlöletkampány, karaktergyilkolás, hiteltelenítés következménye. Amikor több százezer követővel bíró, magukat „elfogadónak” nevező ismert emberek uszítanak, amikor több tízezer követővel rendelkező magukat „független-liberális” médiumnak nevező mocskos szennyes férges lelketlen „újságírók” dobják oda az embert a kommentelésre éhező frusztrált „emberek” elé, megrendelésre, hogy tessék…”

Krausz azt írja, hogy tudja, hogy azt szokás tanácsolni, hogy az ember ne olvassa a kommenteket, de a posztban arra jut, hogy nem megoldás, ha az ember csöndben tűri a megaláztatást, hanem az, hogy mindenkinek magába kell néznie. Posztját a következő gondolattal zárja:

„vegyük már észre, hogy a szakadék nem közöttünk van, hanem mindannyian felé megyünk… nagyon gyors tempóban…”

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)