Krausz Gábor legszívesebben nekimenne azoknak, akik bántják Tóth Gabit

Krausz Gábor azt is említi, hogy szerinte nagyon csúnyán át lettek verve, akik a feleségét, Tóth Gabit bántják.

2022. október 18., 07:40

Szerző:

Krausz Gábor volt Palik László YouTube-műsorának legutóbbi vendége. Őt egyrészt sztárszakácsként ismerik a tévénézők a Séfek séfe című, TV2-es realityből, másrészt azért is ismert, mert ő az ország egyik legtöbbet emlegetett médiaszemélyiségének, Tóth Gabinak a férje. Palik László egy ponton említi is, hogy milyen tehetséges páros ők: a férj a főzésben, neje az éneklésben, de Krausz Gábor már ezt megelőzően is feleségéhez összehasonlítja magát. Palik László azt kérdezte tőle, hogy mit jelent számára a család, amire a sztárséf annyit válaszol, hogy mindent, plusz hozzáteszi a következőket:

„én nem vagyok annyira intelligens, hogy ezt szavakkal ki tudjam fejezni. Amikor a Gabi itt volt, nagyon nagy mélységekről tud beszélni olyan szépen, hogy én is bekönnyezek. Én nem tudok így beszélni.”

Természetesen az a téma is felmerül, hogy Krausz Gábor hogyan viszonyul ahhoz, hogy felesége ennyire heves indulatokat vált ki a közönségből:

„valószínűleg ez a legnehezebb, hogy ebben én megtaláljam úgy a helyemet, hogy segíteni tudjak, ne hátráltatni. Mert ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől-egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik. Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb. Amikor lenyugszom, akkor megbeszéljük, hogy vajon mit kéne tenni, vagy hogy kéne tenni.”

Krausz Gábor azt mondja, hogy bár nem tud objektív lenni ebben a helyzetben, mert benne él a szituációban, de szerinte ha nem ismerné Tóth Gabit, akkor sem gondolná róla, hogy rossz ember.

Azt meséli, hogy előfordul, hogy a hétköznapi életben összetalálkoznak valakivel, akin látják, hogy nem kedveli őket. Ilyenkor oda szoktak menni az illetőhöz:

„ha látom, hogy valaki csúnyán néz, csak a sorban a piacon vagy bármi, akkor megkérdezzük, hogy mi a baja. És beszélgetünk vele. Mert szerintem csak így lehet kommunikálni. És az emberek többsége rájön, hogy át vannak verve. Nagyon csúnyán.”

Itt tudja megnézni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)