Tóth Gabi vallomása kislánya súlyos betegségéről: Hanni előtt sokáig sikerült visszatartani a sírást

Tóth Gabi kislánya ötödik napja van kórházban, az énekesnő megrázó vallomást tett közzé.

2023. március 27., 08:15

Szerző:

Tóth Gabi a Család.hu című oldalon vezet blogot, amiben családi életéről mesél részleteket. Legfrissebb bejegyzése arról szól, hogy kislánya, a 3 éves Hannaróza lebetegedett, és annyira súlyos a dolog, hogy a kislányt be kellett vinni a Bethesda Gyermekkórházba, ahol ötödik napja van bent.

A tünetekből nem tűnt többnek a dolog egy szokásos gyerekbetegségnél, de Tóth Gabi azt írja, az ösztöneire hallgatott, és így tudta meg, hogy ez most valami súlyosabb:

„a covid óta van otthon véroxigénszint-mérőnk, így hirtelen felindulásból megmértem a szaturációját és azt hittem, rosszul látok. Azt rögtön tudtam, hogy ez az érték nem jó. Nagyon nem! Mivel egy korábbi rendezvényen megismertem Gesztes Évát, a Gyermekmentő Alapítvány igazgatóját, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot ápolok, őt hívtam, hogy mitévő legyek. Mondtam neki, hogy a vér oxigéntelítettsége 90 alatt van, és ő azonnal megerősített abban, hogy Hannit rögtön kórházba kell vinni.”

A kislányt be is vitték a Bethesda Gyermekkórházba, amiről az énekesnő csupa jókat ír, és megköszöni az ott dolgozók munkáját. A következőket meséli arról, hogy nemcsak az orvosok és ápolók segítségére támaszkodhatott, hanem a többi anyukára is:

„az első napokban egy hatágyas szobán osztoztunk a kis betegekkel és anyukáikkal. Szívszorító és egyben nagyon megható érzés volt, ahogy próbáltuk támogatni egymást. Mindenkinek máskor volt szüksége gyámolításra és nagy segítséget jelentett, amikor több napnyi éjszakázás után egy sorstárs vállán sírhattuk ki magunkat.”

Volt is szükség a támogatásra, mert ez voltak a legnehezebb időszak:

„ezek a napok a teljes kétségbeesésben teltek. Volt, hogy Hanni kihányta az antibiotikumot, máskor meg annyi ereje sem volt, hogy felüljön az ágyban. Tartottam a gyenge kis testét, és minden idegszálammal arra koncentráltam, hogy én erős maradjak, mert most nem omolhatok össze, én nem gyengülhetek el.”

De végül Tóth Gabi is elkapott egy vírust, így a lányával egy kétágyas szobába került. Erről a következőket írja:

„nagyon hiányzott a családom, és az, hogy végre jól kisírhassam magam. Hanni előtt sokáig sikerült visszatartani a sírást, hiszen őt nem ijeszthetem meg, de egyszer előfordult, hogy amikor ültem a kis erőtlenül fekvő teste mellett, mindenhonnan valami zsinór lógott ki a paplan alól, azt hittem, hogy nem látja és pár néma könnycseppet engedtem magamnak… és képzeljétek, rosszul hittem. Még így is felemelte a kis kezét és megsimogatta az arcomat. … Az én kicsi babám most is figyel, és ahogy írom ezeket a sorokat, elérzékenyültem. Persze rögtön kiszúrta. Tudjátok, mit mondott? Anya, ne sírj, már minden rendben lesz. ”

A teljes bejegyzést ide kattintva tudja elolvasni.

Frissítés!

Közben Tóth Gabi elárulta, hogy kislánya milyen betegségben szenved. A friss részleteket tartalmazó cikkünkért kattintson ide!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)