Tóth Gabi: Káromkodni szoktunk, mint a kocsis

Tóth Gabi hosszú vallomást publikált a blogjában, és akiről ír, az elsősorban a férje, Krausz Gábor.

2023. február 13., 13:35

Szerző:

Tóth Gabi rendszeresen vall családjuk életéről a Csalad.hu című oldalon vezetett blogjában. A friss bejegyzés apropója a Valentin-nap, és ennek kapcsán a 35 éves énekesnő a szerelméről, azaz a férjéről, azaz Krausz Gábor sztárséfről ír. Mint vallomásából kiderül, rendszeresen szoktak veszekedni, de utána mindig hamar kibékülnek egymással:

„még mindig meg tudjuk lepni a másikat. A Krausz legalábbis engem nagyon. És igen, baromi jókat szoktunk veszekedni, és elárulok egy titkot, káromkodni is szoktunk, mint a kocsis, amolyan olaszos/magyaros virtussal, de pont ilyenkor fontos, hogy milyen alapokra épül egy kapcsolat. Ha minden alkalommal megsértődnénk egymásra, amikor veszekszünk, akkor már biztosan nem lennénk együtt. De mi jól kiüvöltözzük magunkat, aztán duzzogunk pár órát, majd minden megy tovább. És ezt meg tudjuk ismételni többször is egy héten.”

Tóth Gabi arról is vall, hogy a férje mennyit változott, amióta kislányuk megszületett:

„a férjem, aki gyermekkorában elvesztette az édesanyját, aki akkor elzárta az érzelmeit és hét lakat alá rejtette, a lányunk által elővette újra a kulcsokat és ismét ki tudja mutatni az érzelmeit.”

Ettől függetlenül nem volt könnyű lányuk születése után az első időszak, mert Krausz Gábor egy ideig harmadiknak érezhette magát a szoros anya-lánya kapcsolat miatt:

„nyilván a Krauszomnak sem volt könnyű, hiszen ő sem a türelméről híres, de valahogy túljutottunk ezen az időszakon is, és nem meggyengült, hanem megerősödött a kapcsolatunk. Mert már nem „csak” lángolunk, hanem folyamatosan őrizzük azt a bizonyos parazsat. Már nem csak a szexi pasit látom benne, hanem a gondoskodó férjet, az óvó apát, az érzékeny társat és a mindenre elszánt családfőt. És szerintem erről szól a házasság. Örülök, hogy Te vagy a férjem, Krauszom!”

A teljes blogbejegyzést ide kattintva lehet elolvasni, ebben Tóth Gabi arról is ír, milyen büszkén viseli férje keresztnevét.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)