Tóth Gabi aggódik: Belepusztulunk a tehetetlenségbe

Tóth Gabi egy nagy aggodalmáról számolt be, Krausz Gáborral tehetetlenek.

2022. október 11., 08:03

Szerző:

A Család.hu című oldalon vezet blogot Tóth Gabi, és az énekesnő Hullámvasút címmel közölt most új bejegyzést. Ezt a címet azért választotta, mert megfigyelte, hogy ha örül valaminek, megdicsér valamit, akkor az adott dolog azonnal elromlik valahogy – ezzel szemben ha panaszkodik valamire, akkor a kifogásolt dolog nyomban megjavul.

Úgyhogy most panaszkodik, két dologra, méghozzá két és fél éves kislányával, Hannarózával kapcsolatban. Férjével, Krausz Gábor sztárséffel közösen már mindent megpróbáltak, de egyelőre eredmény nélkül.

A kislány egyrészt nem alszik (eleget):

„ahogy közeledik az este, én már érzem a gombócot a gyomromban. Minden erővel dolgozom azon, hogy ne érezzem, nehogy Hanni kiszimatolja, de nem megy. Ennek a kis mini dandártábornoknak olyan szenzorai vannak, hogy elképesztő. És nehogy azt gondoljátok, hogy nem olvastam el minden könyvet, írást, tanulmányt, blogbejegyzést a témában, mert elolvastam! Minden létező módszert tanulmányoztam, de amit kipróbáltam, nálunk nem vált be. Amit meg nem próbáltam, azt meg okkal nem próbáltam. Nem tudom otthagyni sírni. Az nem megy. Sem 10 percre, sem 2 perce, sem sehány percre. Nem megy. Szóval zsákutca.”

Másrészt Hannaróza nem is eszik (csak csokit és kolbászt fogyasztana, ha tehetné):

„egy ennyi idős kis szervezetnek szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra. Amúgy is mindig attól rettegek, hogy nem fejlődik rendesen, de így ez fokozottan jellemző. A Krauszom is bevetett már mindent. Szegénykém miattam nem sürgött-forgott annyit a konyhában, mint a kis hercegnője miatt, aki rendre eltolja az elé tett finomságokat. Komolyan néha úgy érezzük, hogy belepusztulunk a tehetetlenségbe.”

Tóth Gabi az olvasói tanácsát kéri – arra az esetre, ha ezúttal a panaszkodás után mégsem oldódna meg magától a probléma.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)