Pottyondy Edina új, trágár videójában Tóth Gabinak: Jó áron eladtad magad, viseld már méltósággal!

Pottyondy Edina szerint Tóth Gabi Váci utcai szuvenírbabának van beöltözve.

2022. szeptember 27., 10:51

Szerző:

Nemrég próbáltuk áttekinteni, melyik hírességekkel került viszályba Tóth Gabi, és a listát most bővíthetnénk a listát Pottyondy Edinával. A humoristanő heti rendszerességgel jelentkező videósorozatának legfrissebb darabjában Kocsis Máté (halai) és a nemzeti konzultáció mellett a múlt héten kórházba került énekesnőről is beszél.

„Tóth Gabit nem lehetett a tapolcai polgári szalonban felmutatni, mint a liberális fertőből megtért nersevát, akinek elég volt beöltözni Váci utcai szuvenírbabának, és rögtön egy olyan nemzeti intézménnyé vált, hogy miniszter jelenti be azt, hogy szünetel”

– írja le a múlt hét pénteki eseményeket Pottyondy Edina.

A humoristanő arra tesz kísérletet, hogy Tóth Gabinak elmagyarázza, hogy miért vannak olyan sokan, akik nem kedvelik őt:

„az a baj, hogy úgy viszonyulsz Orbán Viktorhoz, ahogy Gyurta Dani a Finish mosogatógép-tablettához. Senki nem gondolja, hogy ő veszi a tablettát. Senki nem hiszi el, hogy ő rakja bele a gépbe. És legfőképp senki nem hiszi el, hogy így spórol vizet. Gabi, mindenki tudja, hogy a pénzért csinálja. De! A Gyurta Dani egyrészt legalább nem tagadja le, másrészt a Finish mosogatógép-tabletta nem lök rajta három társadalmi osztályt felfelé.”

Pottyondy Edina egyébként egész kimért fejtegetésébe később egy trágár szó is becsúszik:

„Gabi, senki nem kér számon, nem kell bizonygatni semmit. Kurva jó áron eladtad magad, viseld már méltósággal! A felnőttség azzal kezdődik, hogy érted a dolgok színét és fonákját, hogy a dolgoknak következménye van. Négy hónap alatt eljutni a paneltől a jachtig – az kiváltja az emberek ellenszenvét.”

Pottyondy Edina arra is reflektál a videójában, hogy Tóth Gabi a kórházba kerülés után két nappal már Szegeden koncertezett, és itt Böjte Csabával is találkozott. Erről az énekesnő az alábbi képet tette közzé az Instagramon.

Pottyondy Edina így fogalmaz:

„Gabi, a dörgölőzést azt nem kell szó szerint csinálni! Ha megállsz mellette normálisan, az bőven elég. És mit hallgatsz azon a fülhallgatón...?”

Íme a teljes videó.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)