Íme, ki mentheti meg Tóth Gabit a népharagtól

Ha létezik valaki, aki csillapítani tudja a Tóth Gabi körül dúló vihart, akkor az ő.

2022. szeptember 15., 08:22

Szerző:

Tóth Gabi világéletében megosztó személyiség volt, de soha nem váltott ki annyira heves indulatokat, mint az utóbbi másfél évben. A Best magazin legfrissebb száma azonban ennek a korszaknak a végét vetíti most előre azzal, hogy az énekesnőt testvérével, a szintén énekesnő Tóth Verával szerepelteti egy címlapon.

A lap szerint bár a két Tóth-nővér között nem volt mindig felhőtlen a viszony, de Tóth Verát is megviselik húgának sorozatos botrányai. Így aztán az idősebbik Tóth-lány most tudatosan azon dolgozik, hogy a közönség megszeresse a húgát, így ő lehet az, aki csillapítani tudja az indulatokat. Ez többek között abban is megvalósul, hogy rendszeresen lépnek fel együtt, például Palkonyán.

Maga Tóth Gabi is újfent arról ír egy friss bejegyzésben a Család.hu című oldalon vezetett blogjában, hogy mennyire megviselték az őt ért újabb támadások: szervezete annyira legyengült, hogy újra elkapta a covidot. Az énekesnő azonban arra a végkövetkeztetésre jut, hogy ezáltal méginkább megerősödött a kapcsolata a férjével, Krausz Gáborral. Így fogalmaz:

„bár ez a mostani gyűlöletkampány jobban megviselt, mint eddig bármelyik, valahol mégis értem, miért kaptam. Hogy végképp ráébredjek: milyen csodálatos férjem van, milyen erősek vagyunk mi együtt, milyen szerencsések vagyunk, hogy vagyunk egymásnak, és van nekünk Hanni.”

Tóth Gabit luxusórája miatt támadták az utóbbi időben

Tóth Gabi tőle szokatlan hangvételű poszttal reagált a rolexbotrányra

Fotón a borzalmas üzenet: egy férfi Tóth Gabi kislányának a halálát kívánta

Tóth Gabi a rendőrséghez fordult és feljelentést tett: az is kiderült, hogy ki ellen

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)