Tóth Vera húgáról, Tóth Gabiról: Vigyázni kell, hogy mit mondasz neki

Tóth Vera a testvéréről beszélt, azt mondja, nem nagyon bírja a kritikát.

2021. november 20., 10:56

Szerző:

Tóth Vera szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek esti adásában a Life TV-n. Azt már a műsor előtt tudni lehetett, hogy az első Megasztárral 2004-ben híressé vált énekesnő beszél az adásban a fogyásáról és korábbi bántalmazó kapcsolatáról, de amint azt az alábbi videó is mutatja, szintén szóba került az énekesnő húga, Tóth Gabi. Az utóbbi időben folyamatos viták kereszttüzében álló testvéréről Tóth Vera a következőket mondja néha a szavakat keresve:

„nagyon jóban vagyunk egymással, de olyan, mint egy ketyegő bomba, aki állandóan izében van... Vigyázni kell, hogy mit mondasz neki. Olyan hiperérzékeny, hogy mindenből önérzeti ügyet csinál. De ezt nem negatív értelemben mondom neked, hanem a szó legpozitívabb értelmében. Ő olyan hiperszenzitív, hogy egyszerűen...”

Itt Hajdú Péter megkérdezi, hogy ezek szerint akkor Tóth Gabi nem bírja a kritikát. Tóth Vera válasza:

„hát nem nagyon bírja egyébként, mert úgy érzi, hogy bántani akarják”

Az énekesnő hozzáteszi, hogy húga könnyen megsértődik, ha kritikát fogalmaznak meg vele szemben. Íme a teljes jelenet.

Tóth Vera arról is beszélt egyébként a műsorban, hogy a párjával mind a ketten nagyon szeretnének gyereket, és bár próbálkoznak, azért nem ez az egyetlen legfontosabb dolog az életükben, hogy mindenképpen gyereket szeretnének. Mindenesetre Tóth Vera azt mondja, hogy jelenlegi szerelme, Zoli az első férfi az életében, akitől gyermeket szeretne. Párja egyébként volt már házas, előző kapcsolata 15 évig tartott, de gyermeke abból a kapcsolatból sem született gyereke. Ezzel kapcsolatban is publikált a Life TV egy adásrészletet, íme.

(Kiemelt kép: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel)