Tóth Gabi egyre több sztárral rúgja össze a port: íme, a leghíresebb vitái

Tóth Gabi nemrégiben arról beszélt, hogy sok támadás éri. 

2022. augusztus 28., 08:00

Szerző:

Mint megírtuk, Tóth Gabi sírva adott interjút azzal kapcsolatban, hogy az elmúlt egy évben mennyi bántás érte a hite felvállalása miatt. Az énekesnő az elmúlt időszakban több híres emberrel is összerúgta a port: Kajdi Csaba, Tóth Andi, Fluor Tomi és Lakatos Márk csak néhány név a sok közül.

A sztár leghíresebb vitája Tóth Andival volt. 2021 februárjában bombaként robbant a hír: Tóth Gabi egy zárt Facebook-csoportban kritizálta a zenésztársát. Természetesen ezt Tóth Andi sem hagyta szó nélkül. Később még mindketten többször megszólaltak az ügyben, sőt Tóth Gabi a Dancing with the Stars adásában is békülni akart, de úgy tűnt, hogy erre a fiatalabbik énekesnő annyira nem vevő.

Tóth Gabiról a választások után Osváth Zsolt youtube mondta el a csípős véleményét. Ahogy ő fogalmazott: az énekesnő belehazudott a pofájába. Az influenszer elárulta, hogy Tóth Gabi volt az a személy, akit a Youtube-csatornáján is többször megvédett az elmúlt egy évben, de nem azért, mert annyira jó barátok voltak, hanem mert úgy érezte, hogy igazságtalanság érte az énekesnőt.

A Youtuber elmondta, hogy a választások előtti hétfőn az énekesnő egy posztjánál letiltotta a kommentelési lehetőséget, mire ő odaírta, hogy szerinte vállalni kell a pozitív és negatív kommenteket is, mert a cenzúra a kommunizmusban volt „menő”, amiről Tóth Gabi korábban azt mondta, hogy a nagymamája rengeget mesélt és nagyon fél attól a rendszertől. Az énekesnő ezek után felhívta Osváthot, akinek azt mondta, hogy azt hitte vannak olyan viszonyban,  hogy privátban írja le a véleményét neki. Az influenszer ezután még rosszul is érezte magát, bár kiemelte, hogy nem írt semmilyen bántót, de végül inkább törölte a kommentjét. Az ő vitájukról ide kattintva olvashat részletesebben. 

Kajdi Csaba szintén azon sztárok egyike, aki elmondta a véleményét Tóth Gabiról. Az énekesnő visszatér a Sztárban Sztár leszek! zsűrijébe, de ehhez Cylának is volt egy-két szava:

„Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az úr megbocsátja neki!”

Fluor Tomi volt az, aki a Twitter oldalán szólt be Tóth Gabinak. Állítólag az énekesnő ezután fel is hívta és arra kérte a rappert, hogy legközelebb szóljon neki előre, ha írni fog róla. A zenész rettenetesen álszentnek gondolja az énekesnőt és ezt nem is rejtette véka alá. 

„Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?”

Nos, Tóth Gabinak bőven kijutott mostanában a konfliktusokból. 

Íme, még több hír 

Videó: Tóth Gabi és Majka csúnyán összevesztek, kemény mondatok hangoztak el

Tóth Gabi szomorú hírt közölt a rajongóival

Tóth Gabi 7 milliós Rolexére már Fluor Tomi is beszólt

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)