Tóth Gabi a visszavonulása után interjút adott: a kamerák előtt tört össze és sírta el magát

Tóth Gabi a visszavonulása ellenére interjút adott.

2022. augusztus 26., 07:18

Szerző:

Tóth Gabit súlyos támadások érték az elmúlt egy évben, talán a legtöbb bántást akkor kapta, amikor fellépett az az Eucharisztikus Kongresszuson. Az énekesnő elmondta, hogy már rettenetesen nehezen viseli lelkileg a bántásokat. Arról, hogyan érzi most magát őszintén beszélt a TV2 Tények című műsorában. 

„Nem rejtettem véka alá a hitemet (...) nem egy titkos dolog volt (...) hogy én, a nagy vadóc lány hirtelen előálltam, mint a nagy Szűz szent Mária. Nagyjából erre butítottak le” 

- nyilatkozta Tóth Gabi, amit a Blikk szúrt ki. 

Kiderült, hogy az énekesnő akkor fordult nyilvánosan a hit felé, amikor megfogant a kislánya, Hannaróza. Tóth Gabi ugyanis korábban tüdőembóliával és belső vérzéssel került kórházba, ezért lehetetlennek tűnt számára a gyermekáldás. A gyermeke érkezését egy csodának élte meg. Az elmúlt egy évben nem csak ő, de a lánya is kapott halálosfenyegetéseket vagy kívánták a halálát. Az énekesnő elmondta, hogy összesen 85 halálos fenyegetést kapott, de telefonon is zaklatták.

A sztár azt is elmondta, hogy milyen ő valójában:

 „Semmi különleges nincs. Mondhatnám, nincs itt semmi látnivaló, pont olyan vagyok, mint minden más ember. (...) Megéltem mindent, aztán elfáradtam, lenyugodtam, anya lettem... és egyre fontosabbá váltak számomra azok az értékek, amelyeket otthonról hoztam. És akinek családja és gyermekei vannak, nem kell magyarázni ezt, hiszen pontosan fogják érteni, miért mondom ezt.”

Tóth Gabi legutóbbi ügyei

Fluor Tomi elárulta, hogy Tóth Gabi üzenget neki: Azért előbújik belőle a tapolcai vipera

Tóth Gabi a visszavonulás mellett döntött

Tóth Gabi pár órával a visszavonulása után újra posztolt

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)