Fluor Tomi elárulta, hogy Tóth Gabi üzenget neki: Azért előbújik belőle a tapolcai vipera

Fluor Tomi és Tóth Gabi között nem csitulnak a kedélyek.

2022. augusztus 25., 08:59

Szerző:

Mint megírtuk, Tóth Gabi 7 milliós Rolexére már Fluor Tomi is beszólt. A zenész kiakadt azon, hogy az énekesnő, aki állítólag egy csendes, hétköznapi életet él mégis luxuskarórát visel. Az alábbi bejegyzést tette közzé nemrégiben a közösségi oldalán néhány nappal ezelőtt. Később Tóth Gabi is reagált egy Instagram-történetben. 

„ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben”

- írta a posztjában Fluor Tomi.

Most Fluor Tomi elárulta, hogy Tóth Gabi azóta is üzent neki és arra kérte, hogy szóljon neki, mielőtt posztolna róla. A Wellhello zenésze  a Story magazinnak mesélte el mindezt, amit a 24.hu szúrt ki. Az énekesnő azt írta neki, hogy tele van gyűlölettel, ám a rapper szerint ez nincs így.

„Rettenetes álszentnek gondolom őt, aki egyik pillanatban olyan, mint Isten nyugosztalja, Berki Krisztián, a másikban meg mint egy apáca. Akkor most ő melyik is igazából?”

- mondta Fluor Tomi.

„Semmi baj nem lenne, ha azt kommunikálná, hogy szereti a fényűzést. De ő állítja magáról, hogy szerény keresztény lány, akinek nemhogy drága bébiszitterre, de a zebrán átmenni sincs pénze”

- tette hozzá.

Fluor Tomi azt mondta az énekesnőnek, hogy nem fogja felhívni, mielőtt posztolna róla, mert ha azt akarja, hogy a képébe hazudjanak arra van más platform.

„Szereti beállítani magát ártatlannak, de azért előbújik belőle a tapolcai vipera. Letiltott az oldaláról, de kapom a képeket a kommentjeiről, például hogy ha nem bulizom el, nekem is lenne Rolexem”

- mesélte a rapper, aki hozzátette, hogy Tóth Gabinak inkább dalt kellene írnia, mert az elmúlt 10 évben egy slágere sem volt. 

Tóth Gabiról még több

Tóth Gabi a visszavonulás mellett döntött

Tóth Gabi pár órával a visszavonulása után újra posztolt

Tóth Gabi szomorú hírt közölt a rajongóival

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)