Egyre durvul a vita Pottyondy Edina és Kasza Tibi között

Pottyondy Edina beszólt Kasza Tibi „szektájának”, akik nem hagyták annyiban a dolgot.

2022. június 14., 14:14

Szerző:

Videóháború pattant ki Pottyondy Edina és Kasza Tibor, vagy becenevén Kasza Tibi között. A Szerencsekerék műsorvezetője ugyanis többszázmilliós haszonnal vezet egy fogyókúrás céget és webshopot, és az ekörül kialakult, úgynevezett Challenge családot említette Pottyondy Edina a múlt heti videójában.

Pottyondy Edina a fenti videóban Kasza Tibit „update-elt Schobert Norbi”-nak és „baltaarcú Don Juan”-nak nevezi. Schobert Norbertre utalva a humoristanő azt mondja, hogy

„nem hittem volna, hogy jöhet ebből a szériából még nyomasztóbb típus”.

Erre ma, azaz kedd reggel Kasza Tibor reakcióvideót tett ki, fröcsögésnek minősítve Pottyondy Edina kritikáját.

„Szép dolog a fröcsögés, de az igazság sem rossz dolog”

– ajánlja Kasza Tibi a videót követőinek, illetve a Challenge Diet híveinek. A fogyókúrázók Pottyondy Edina videóját a műsorvezető felhívására kommentekkel árasztották el. Százával érkeztek a hozzászólások, amikben a kommentelők leírják, mennyire szeretik ezt a diétás céget, és hogy mennyit fogytak a segítségével. Kasza Tibi többek között azt is felhánytorgatja válaszában, hogy a feleségét, Kasza-Darai Andreát miért keveri bele a humoristanő a dologba, amikor neki az „égvilágon semmi köze a Challenge-hez”.

Pottyondy Edina meglepő gyorsasággal még ugyanaznap, azaz szintén kedden délelőtt megjelentette reakcióvideóját, amiben többek között arra is kitér, hogy Kasza-Darai Andreát például azért említi a Challenge-dzsel kapcsolatosan, mert ő a cég egyik társtulajdonosa, amint az a vállalkozás hivatalos Instáján a bióban is szerepel.

Pottyondy Edina rendre visszautasítja Kasza Tibi vádjait, és friss videójában még élesebben kritizálja a műsorvezető-vállalkozót, akinek a modorát így írja le: strici beszél így a beosztottjaival”. A visszatámadó diétázók egyenkommentjeit agymosás eredményeként értékeli, és megjegyzi azt is, hogy Kasza Tibi szerinte „megszállott hazudozó”.

„Nekem nagyon para, hogy mindenkihez úgy szólsz, mint egy tuningolt Alekosz az önbizalomhiányos nőkhöz egy swinger-klubban, akik már a kedvesség gyökétől is szobára mennek. Biztos, hogy ez egy Challenge család? Nem egy Challenge család?”

– mondja Pottyondy Edina arra utalva, hogy Kasza Tibi mosolyogva kiscicáimnak nevezi követőit. A humoristanő ezen kívül azt is felhánytorgatja, hogy a Challenge Diet termékeit más boltokban hetedáron meg lehet venni, és kétségeit fogalmazza meg azzal kapcsolatban, hogy hogyan hivatkozhat a cég tartós eredményekre, amikor az egész vállalkozás csak egy éve indult be.

Íme a teljes videó.

Celebviszályok

Rácz Jenő nem hajlandó bemenni a Reggelibe, ha Járai Máté a műsorvezető – kiderült, miért

Gáspár Győző csúnyán beszólt Gáspár Lacinak: a családja miatt támadta

Hiába Tóth Gabi élő adásban tett gesztusa, mégsem békültek ki Tóth Andival

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)