Kasza Tibi egyik cégénél döbbenetes összegű osztalékot fizettek

Kasza Tibi cége busás hasznot termelt, íme az összeg.

2022. június 1., 15:16

Szerző:

Kasza Tibit az utóbbi időben a Szerencsekerék műsorvezetőjeként láthattuk a legtöbbet, de aki követi őt az Instagramon, jól tudja, hogy médiaszemélyiségnek a tévézésen kívül egyéb vállalkozásai is vannak. Az egyik ilyen a Challenge Diet Kft., amelyről Kasza Tibi rengeteg posztolt az Instagramon – a 24.hu friss cikke szerint ez a cég 788 millió forintos árbevétel mellett másfél millió forintos haszont termelt, amely összeg a társaság eredménytartalékába került.

Osztalékfizetés volt azonban a Manker Beauty Kft-nél, amelynek tulajdonosai Kasza Tibi, valamint az ő felesége és a testvére, azaz Darai Andrea és Kasza Gábor. A 24.hu a cég frissen közzétett, 2021-es pénzügyi beszámolója alapján több adatot is közöl, de a lényeg, hogy a Manker Beauty Kft. 783 millió forintos eredményt ért el tavaly, és ebből csaknem az egészet,

780 millió forintot

kifizetnek a tagok, azaz a tulajdonosoknak osztalékként. És ehhez jön még a Kasza testvérek tulajdonában álló GoldenEye Kreatív Kft. által elért 42 millió forintos adózás utáni eredmény.

Ha csak egy forintot kapna minden cikkért, amit írunk róla...

Kasza Tibor megmutatta új alakját, és elmondta, mi okozta életveszélyes állapotát

Fluor Tomi durván megalázta Kasza Tibit

Kasza Tibiék külföldre költöznek felesége betegsége miatt

...akkor még baromi messze lenne attól az összegtől, amit a cégei termelnek