Kasza Tibiék külföldre költöznek felesége betegsége miatt

Élő bejelentkezésben árulták el Kasza Tibiék, hogy kétlaki életre készülnek. 

2022. február 1., 13:31

Szerző:

Kasza Tibi felesége, Kasza-Darai Andrea élő bejelentkezésben mondta el követőinek, hogy terveik szerint kétlaki életet fognak élni, és az év nagy részét külföldön fogják tölteni, amire gyerekkora óta tartó betegsége miatt is nagy szükségük van - szúrta ki az Orgio

Kasza Tibi és felesége kislányuk, Lora Bella érkezése előtt évente több hónapot töltött Thaiföldön, és sose titkolták vágyukat, hogy egyszer szeretnének Ázsiába költözni, ahová nem csak az egzotikus táj vonzza őket.

A leginkább Manker becenéven ismert Andrea ugyanis gyerekkora óta súlyos migréntől szenved, ami a pár tapasztalatai alapján más éghajlati körülmények között kevésbé kínozza őt, mint Magyarországon. Az üzletasszony azt is megosztotta követőivel, hogy mostanában heti hét napból szinte hatot gyötri az erős fejfájás, ami ellen most, hogy második gyermekükkel várandós, a megszokott gyógyszereit se veheti be. Emiatt nem igazán maradt más választása a családnak, mint a környezetváltozás, ami hosszú távon is segíthet az anyukának, hogy teljes mértékben a gyereknevelésre tudjon koncentrálni. 

Andrea mindenkit megnyugtatott, a külföldre költözés nem azt jelenti, hogy soha többet nem jönnek haza, mivel Tibit teljes mértékben ideköti a munkája, ezért marad a kétlaki élet és az ingázás. 

Sorra költöznek külföldre a magyar hírességek:

Gombos Edina és férje, Alberto 7 éve költöztek Floridába

Edvin Marton és családja tavaly jelentette be, hogy Balira költöznek

Horváth Éva férjével és gyerekeivel indult útnak néhány hete szintén Balira

(Kiemelt kép: Kasza Tibi Instagram-oldala)