Mi lett Gombos Edinával? Újra életjelet adott a műsorvezető

100 milliós házat vettek Floridában a családjával. 

2021. június 29., 20:32

Szerző:

Véglegesítette az Egyesült Államokban tervezett életét Gombos Edina és családja – írta a Blikk. A TV2 egykori sztárja férjével, a kubai származású Alberto Costafredával és gyermekeikkel, Mirandával és Matteóval hat éve fordítottak hátat Magyarországnak, majd vágtak bele egy új kalandba, a lap pedig megtudta: néhány hónapja már saját fedél is van a fejük felett, 100 millió forintért vettek ugyanis házat Miami közelében.

Az utóbbi hónapokban igazán felgyorsultak az események: a házaspár az ingatlanvásárlás mellett megkapta az állampolgárságot, illetve céget is alapított a tengerentúlon, vagyis nincs visszaút, azaz Gombos Edináék végleg Amerikában tervezik a jövőjüket. A műsorvezető csak négy évvel a kiköltözés után beszélt először a családi életüket és kalandjaikat bemutató Itt van Amerika nevű YouTube-csatornájukon.

„Huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem"

– magyarázta akkor Gombos Edina, akinek az is fontos volt, hogy kubai férje és a közös gyermekeik jobban megismerhessék édesapjuk családját és kultúráját is. Mivel Floridában rengeteg kubai bevándorló és a spanyol is szinte állami nyelv az államban, sokkal jobban otthon érezheti magát mindenki. 

 

(Kiemelt képünk illusztráció: EPA/Cristobal Herrera-Ulashkevich)