Horváth Éva két nagy bejelentést tett: íme párja neve és hogy melyik országba költöznek ki

Plusz Horváth Éváékat megbüntette a rendőr!

2022. január 10., 08:47

Szerző:

Horváth Éva videónaplót, azaz vlogot indított a YouTube-on, és az első részben arról volt szó, hogy bemutatja végre a párját a nagyközönségnek – ha összejön százezer feliratkozó. Nos, a múlt csütörtökön még 6780 feliratkozónál tartott a csatorna, és az azóta eltelt néhány napban ez a szám 9500 környékére ment fel, szóval elég messze vagyunk még attól, hogy a férfi szerepeljen gyermekei anyjának videóiban. A legfrissebb kisfilmből mindenesetre annyi kiderül, hogy az apukát Gábornak hívják.

Horváth Éva azt is beharangozta, hogy átmenetileg külföldre költöznek a hideg elől, és most megtudtuk, hova indulnak: Balira. A család járt már itt többször is, a sziget második otthonuknak számít, a modell-műsorvezető kisfia angolul és indonézül tanul majd a kinti oviban. Balin élnek egyébként Edvin Martonék is.

Hát eddig a bejelentések, a videó nagy része egyébként arról szól, amikor még az ősszel nekivágott a család egy kétnapos ausztriai kiruccanásnak. Amint az októberben az Instagramról már kiderült, a Familypark nevű vidámparkba mentek.

Az utazás a kisfilm szerint nem indult túl jól: először gyorshajtásért megbüntette őket a rendőr, aztán pedig kifogyott a benzin. A kisfilm drónfelvételeket is tartalmaz arról, hogy Horváth Éváék autója az út szélén rostokol, amíg Gábor és nagyobb gyerek elindul a legközelebbi kúthoz benzinért. Miközben Horváth Éva az autóban vigyáz néhány hónapos kisbabájára és drónfelvételeket készít, hogy gyorsabban teljen az idő.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)