Horváth Éva végre megmutatja a párját, de egy feltétellel

Horváth Éva emellett még egy nagy bejelentést tett.

2022. január 6., 07:50

Szerző:

Horváth Éva nemrégiben új YouTube-csatornát indított és legutóbbi videójának az a címe, hogy

„Ki Horváth Éva párja?”

A 43 éves modell-műsorvezető ugyanis rendszeresen szerepelteti két kisfiát a közösségi és egyéb médiában, de szerelmét eddig még nem mutatta meg.

Nos, a férfi egyelőre ebben a videóban sem látható, de a hangját lehet hallani. A férfi azt mondja Horváth Évának, hogy csak akkor fog szerepelni, ha a YouTube-on összejön százezer feliratkozó. Horváth Éva először sokallja ezt a számot, de végül ennél maradnak, úgyhogy jó sokáig kell még gyűjteni, ugyanis a csatorna egyelőre 6780 feliratkozó környékén tart. Összehasonlításként: Palik László YouTube-csatornája november közepén indult, és bő másfél hónap alatt ő is csak 8210 feliratkozót szedett össze.

Horváth Éva videója mindenesetre még egy nagy bejelentést tartalmaz: a család külföldre költözik! Az alábbi, drámai zenével aláfestett kisfilmben látható is, ahogy a kétgyermekes anyuka pakolja össze a holmikat.

A csatorna nézettségének emelkedését hivatott biztosítani, hogy egyelőre sem Horváth Éva párját nem láthattuk, se az nem derült ki, hogy hova költözik el a család és mennyi időre. Annyi egyértelmű csak, hogy valahova délre-délkeletre mennek, egy meleg éghajlatú országba, „majmocskák közé”.

Melegebb éghajlaton:

Berki Krisztián is elmegy külföldre büntetőfékezéses ügyének lezárásáig!

Gombos Edináék Floridában élnek és nagyon boldogok!

Edvin Martonékat csótányok várták Indonéziába költözésükkor!

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)