Berki Krisztián hamarosan külföldre megy egy időre a büntetőfékezéses per miatt

Berki Krisztián egy podcastban számolt be a büntetőfékezéses per állásáról és arról, hogy a buta ember kétszer megy csődbe.

2021. december 30., 11:45

Szerző:

Berki Krisztián az R POD nevű podcastban szerepelt, és az alább teljes egészében meghallgató, bő egy órás interjúban rengeteg téma szóba kerül a futballtól a tévés és a politikai karrierig.

Rákérdeznek a műsorvezetők a büntetőfékezésként elhíresült esetre is, és Berki Krisztián elmondja, hogy az ügy most ott áll, hogy kiderült, hogy a buszsofőr vezetéktechnikai hibát vétett, de a médiaszemélyiséggel szemben a büntetőfékezés vádja nem állt meg. Két év letöltendőt és négy év felfüggesztettet kapott első fokon kétrendbeli rongálásért és még egy vádpont miatt, de jelenleg a március végére esedékes másodfokú tárgyalást várja.

„Addig egy picit kipihenem magam valami külföldi országban, elmegyek egy másfél hónapra, és utána majd visszajövök”

– mondja Berki Krisztián arról, hogy hogyan készül büntetőperének folytatására.

 

A 42. percnél Berki Krisztián azt említi, hogy már korábban is nyilatkozta, hogy minden férfi egyszer csődbe megy az életben.

„Az okos egyszer, a buta kétszer”

– egészíti ki a mondást Berki Krisztián, majd a műsorvezető megkérdezi, hogy ő hányszor ment csődbe, amire Berki Krisztián bevallja, hogy kétszer.

„Tehát akkor magadat butáztad le most?”

– teszi fel a kézenfekvő kérdést az egyik műsorvezető, amire Berki Krisztián mintha pillanatnyi zavarba kerülne, és először igennel, majd nemmel válaszol. Azt mondja, nem követte el kétszer ugyanazt a hibát, először a gazdasági világválság és rossz befektetései miatt lett fizetésképtelen, majd másodszor abba bukott bele, hogy egy „szarházi” becsapta.

Íme a teljes videó.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)