Kasza Tibor megmutatta új alakját, és elmondta, mi okozta életveszélyes állapotát

„Láttam az orvosom arcán, hogy komoly a baj” – mondja a Szerencsekerék műsorvezetője.

2021. szeptember 24., 11:36

Szerző:

Kasza Tibor műsorvezető több képet is posztolt már a fogyásáról, a legutóbb ebben a korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy megmutatta, mennyit változott a teste az elmúlt időszakban. Szerda este tartották Budapesten a Just Clear Awards nevű díjkiosztót, ahol a Szerencsekerék házigazdája egy testhezállóra szabott ingben mutatta meg az alakját. Az ingen egyébként ugyanaz a szimbólum látható, amelyet Kasza Tibor magára is tetováltatott. Alább látható a fenti képrészlethez tartozó teljes fotó, így nézett ki a 23 kilót fogyott műsorvezető a gálán.

Kasza Tibor nyilatkozott is a Ripost című lapnak arról, mi vezetett az átalakulásához: kiderült, hogy életmódja miatt komoly veszélybe került az egészsége.

„Nagyon aggasztó laborleleteket produkáltam, amik arra utaltak, hogy komoly gond van a májammal. Ezután különböző vizsgálatokra küldtek, amik végül beigazolták, hogy 3-as szintű, vagyis a legsúlyosabb zsírmájam van. Mindezt úgy, hogy nagyon kevés alkoholt fogyasztok, vagyis egyértelmű volt, hogy az életmódom volt az, ami idáig vezetett”

– mondja Kasza Tibor. Nyilatkozatában többek között leírja azt a pillanatot is, amikor az orvos közölte vele a diagnózist:

„láttam az orvosom arcán, hogy komoly a baj, vagyis az utolsó utáni órában voltam. Ha továbbmegyek az addig járt úton, elég jó esélyem lett volna rá, hogy ne lássam felnőni a kislányomat, és ez a gondolat kellőképpen megijesztett.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)