Rácz Jenő nem hajlandó bemenni a Reggelibe, ha Járai Máté a műsorvezető – kiderült, miért

Járai Máté mesélte el, mióta tart a viszálya Rácz Jenővel, akit gyerekesnek tart.

2022. május 4., 08:39

Szerző:

A múlt héten Rácz Jenő volt az egyik vendége a Reggeli című műsornak az RTL Klubon. Az adást mindig két házigazda vezeti, akik együtt szokták meginterjúvolni az érkező vendégeket, de a sztárséffel ez nem így volt, mert a két aznapi házigazda közül Járai Máté hiányzott, amikor Rácz Jenő az apaságról mesélt – egyedül Peller Mariannak.

Az eset hátteréről Járai Máté most az IstenEst című YouTube-műsorban beszélt. Itt kiderült, hogy Rácz Jenő azóta neheztel a színész-műsorvezetőre, hogy együtt vetélkedtek a Nyerő Páros című realityben még 2020-ban. Itt több feszült jelenetre is sor került közöttük (kattintson ide egy példáért!), és bár Járaiék a verseny végén arra szavaztak, hogy Ráczék győzzenek, A Konyhafőnök sztárszakácsa azóta sem tudja félretenni a sérelmeket.

Járai Máté azt meséli, hogy amikor Rácz Jenő megtudta, hogy ki lesz a műsorvezető, közölte, hogy akkor nem hajlandó bemenni a műsorba. Ezt az utolsó pillanatban a szerkesztők úgy oldották fel, hogy akkor abban maradtak a séffel, hogy őt akkor csak Peller Mariann interjúvolja majd meg, Járai Máté nélkül. A színésznek ez természetesen igen rosszul esett. Így meséli el, hogy Rácz Jenő konkrétan mikor rágott be rá:

„az egyik játéknál nagyon durván beszólt a barátnőjének – akkor még barátnője volt, most már ugye a felesége. [...] És ők mondták is, hogy ez legyen az ő dolguk meg az ő ügyük, én meg azt mondtam, hogy ez tök oké, hogy legyen az ő dolguk, csak azt gondolom, hogy mi itt együtt játszunk most, és szerintem ennyire megalázni nyilvánosan egy nőt baromi nagy gáz. És én ezzel le is zártam volna. És utána nagyon sok olyan konfliktus volt, amiben úgy érezte, hogy én beleállok, meg hogy én nem hagyom annyiban.”

Járai Máté korábban is tudta, hogy Ráczék mindig kérik, hogy ne ő legyen a műsorvezető, amikor ők érkeznek vendégnek a Reggelibe, de ezúttal egy új szerkesztő dolgozott, aki viszont nem tudott erről, így fordulhatott elő, hogy csak az adást megelőző éjszaka derült ki, hogy kivel kéne beszélnie a sztárséfnek.

„Én éreztem magam nagyon-nagyon rosszul, mert úgy éreztem, hogy én, aki kvázi abban az adott adásban vagy műsorban otthon vagyok, én vagyok kivéve”

– emlékszik vissza Járai Máté, aki azt állítja, egymásra se néztek Rácz Jenővel, amíg a sztárséf az által vezetett műsorban szerepelt.

„Ez az eset nagyon zavart engem. [...] Elég gyerekesnek tartom ezt a megoldást, hogy akkor innentől kezdve nekem ez az ember nem létezik”

– mondja el a véleményét Járai Máté Rácz Jenő viselkedéséről. Íme az IstenEst teljes adása, amiben a fentieket meg lehet hallgatni.

A fentiekkel kapcsolatban a Blikk megkereste Rácz Jenőt, aki nem akart nyilatkozni, valamint az RTL-t is, és a csatorna szóvivője gyakorlatilag cáfolta, hogy ez így történt volna, azt állítva, hogy rendszeres a Reggeliben, hogy egy vendéget csak az egyik műsorvezető interjúvolja meg:

„a műsorvezetők közül gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel.”

Celebviszályok

Gáspár Laci vs Gáspár Győző

Majka vs Dopeman

Puzsér Róbert vs Puskás-Dallos Peti

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)