Dopeman elárulta: ezért utálta meg Majkát és Hajdú Pétert

Dopeman Hajdú Péternek korábbi kialakult viszályairól beszélt, Majka is szóba került.

2022. március 27., 10:06

Szerző:

Dopeman szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi adásában, és a Life TV által közzétett videókon vissza lehet nézni, hogy a rapper többek között Majkával való viszályáról is beszélt. Mint feleleveníti, Majkáról akkor hallott először, amikor a későbbi rapper-műsorvezető a Való Világban szerepelt, és bent a villában egy Dopeman-számot rappelt. Dopeman bement a villába, majd amikor Majka kijött, az volt a terv, hogy közösen folytatják a zenélést, de ez végül meghiúsult. Íme, miért:

„volt köztünk egy kézfogásos megállapodás. És amikor kijött a villából, azt mondta, hogy veled vagyok, azt' nyomjuk, satöbbi. Amikor már a lemezt csináltuk, már akkor is ki akarták venni ezt a dolgot ebből a körből – megpróbálkoztak vele, csak ugye neki az a vonal nem tetszett volna zeneileg. Ő nagy ezt szerette volna csinálni, amit velünk csinált. De folyamatosan csábították meg jöttek az ajánlatok. Ami igazán a lényeg: le voltunk szerződve fél évre előre haknikra. És ő benyögte nekem, hogy ő pedig szombaton műsorvezető lesz a Danubiusban. De én nem hibáztatom ezért már a Majkát, semmi gond. Aztán ebből egy ilyen presztízs lett köztünk. Ez lehetett volna teljesen másféleképp is, ha megfelelő intelligenciával és kevésbé nyakasan állunk ehhez hozzá.”

Dopeman elmondja, hogy a hosszú viszály után most olyan kapcsolatban vannak, hogy amikor múltkor véletlenül összefutottak egy plázában, Majka odaköszönt Dopemannek, ő meg visszaköszönt.

Dopeman elmondja, hogy a műsorvezetővel, Hajdú Péterrel is összerúgta egyszer a port. Meghívták ugyanis annak idején a Frizbi című műsorba, de a rapper sokkal nagyobb gázsit követelt, mint amennyit Hajdú Péter csatornája fizetni akart volna, pedig már a csatorna által ígért összeg is a szokásosnál magasabb összeg volt.

„Azért mondtam neked sokkal többet, mert nem akartam elmenni. [...] Azért mondtam nagyon sokkal nagyobbat, mert nem akartam eljönni”

– magyarázza meg Dopeman, hogy miért nem fogadta el az ajánlatot.

Dopeman nagyszülei meggyilkolásáról is részletesen beszélt a műsorban, erről ide kattintva olvashat többet, ha pedig a rapper politikai nézeteire kíváncsi, az alábbi videóban klikkeljen a play gombra.

Magyar médiaszemélyiségek és a politika

Fotó: Tóth Gabi és Krausz Gábor is a Békemenetben vonultak

A Toxikoma sztárja megosztotta, milyen gyűlölködő kommenteket kap Putyin-szimpatizánsoktól

Sebestyén Balázs állást foglalt a választásokkal kapcsolatban – videó

(Kiemelt kép: YouTube/Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel)