Sebestyén Balázs állást foglalt a választásokkal kapcsolatban – videó

Sebestyén Balázs az RTL-nek beszélt a választásokról, így tett Istenes Bence és Nótár Mary is.

2022. március 23., 09:48

Szerző:

Sebestyén Balázs a választásokról beszél az RTL Klub friss, alábbi videójában. A műsorvezető általában nem szokott nyilvánosan politizálni, bár az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban kifejtette a nézeteit nemrég. Állásfoglalása ezúttal is csak arra korlátozódik, hogy kiáll a választások fontossága mellett: azt mondja, persze, hogy elmegy szavazni, és mindenki mást is buzdít erre – persze kérdés, hogy 2022-ben Magyarországon lehet-e ilyet mondani anélkül, hogy abból ne következzen valami a nyilatkozó pártpreferenciáira nézve.

Mindenesetre Sebestyén Balázs nem nevezi meg, hogy kire fog szavazni, mindössze ennyit mond:

„fontos megérteni, hogy miért kell elmenni, és fontos, hogy mekkora lehetőség ez. Nagyon fontos ennek az értékét, a hagyományát megőrizni, hogy értsétek azt, ami a hazátokkal történik. Én mindig elmentem, én mindenkit arra buzdítok, hogy menjen el és ikszeljen valahova.”

Sebestyén Balázs azt is említi a videóban, hogy amióta édesapa, sokkal érzékenyebben reagál arra, hogy a gyerekei milyen országban nőnek fel.

Az RTL készített egy hasonló videót Nótár Maryval is, aki roma művészként szintén mindenkit biztat a szavazásra, de a roma fiatalokat különösen.

Istenes Bence álláspontját pedig az alábbi videóban lehet meghallgatni arról, hogy mennyire fontos, hogy mindenki elmenjen majd április 3-án az országgyűlési választásokra.

Hírességek és politika

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

Muri Enikő: Ha már itt tartunk, számomra szimpatikus, amit a Kormány képvisel

A Toxikoma sztárja megosztotta, milyen gyűlölködő kommenteket kap Putyin-szimpatizánsoktól

(Kiemelt kép: RTL Klub)