Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

„Itt a testem, alázzatok ma is” – Tóth Vera maga osztotta meg a Putyint éltetők gyalázkodó kommentjeit.

2022. március 22., 11:34

Szerző:

Tóth Vera hétfőn Instagram-sztoriban állt ki az orosz-ukrán háború ellen, kritizálva Vlagyimir Putyin orosz elnököt. Kedden délelőtt szintén automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy a legnagyobb megdöbbenésére hétfői posztja miatt gyalázkodó üzeneteket kezdtek el küldeni neki Putyin-szimpatizánsok, akik felháborodtak azon, hogy a 37 éves énekesnő kritizálta a háborút megindító politikust.

„Miután többszáz kioktató levelet kaptam írni és beszélni sem tudó emberektől, a mai napomat újult erővel kezdem! Itt a testem, alázzatok ma is. Éljen a sötétség. [...] Csak azért osztom meg, mert nem hiszitek el nekem, hogy van ilyen”

– írja Tóth Vera, majd idéz néhányat az ezek szerint több száz gyalázkodó-kioktató üzenetből, amelyeket Putyin-szimpatizánsoktól kapott.

„Te, a Putyin nagyonerős vezető világhatalom vezetője, vele nem szórakozhat se ukrán, se más”

– érvel valaki amellett, hogy aki nagyonerős, annak ezek szerint nyilván igaza is van.

„Ok okozat nélkül soha sincs...”

– írja valaki más, aki ezek szerint arra a következtetésre jutott, hogy nyilván az ukránok hibája, hogy megtámadták őket.

„Putyin semmiféleképp sem elmeroggyant, ő nagyon intelligens vezető és tudja, mit csinál. Én tisztelem őt, mindig is fogom, attól függetlenül is, mennyi ember hal meg ártatlanul”

– áll az egyik legfelfoghatatlanabb üzenetben.

És hogy a trágár, halálos fenyegetésekkel dobálózó fajtából is idézzünk egyet:

„az ilyen hozzád hasonló kis tetűket kiköttetnélek a legnagyobb tikkasztó melegben egy fára a lábadnál fogva, és ott lógnál három napig. De kis ostoba, hát honnan veszed te a gondolatot egyáltalán, hogy belepofázz olyan dologba, amiről fingod nincs, de nem is lehet, hiszen az apád faszán nevelkedtél fel, honnan is lenne eszed, de ahogy nézem, mostanában szívsz is valamit [...] te kis ostoba senkiházi.”

Hasonló üzenetekkel és fenyegetésekkel bombázták hasonló színvonalon Molnár Áron színészt is azért, mert kiállt a béke mellett. A Toxikoma című film sztárja szintén megosztott néhány ilyen üzenetet, erről az ide kattintva olvasható korábbi cikkünkben számoltunk be.

Szeressük egymást, gyerekek

Karaktermészárlás: Tóth Gabi megmutatta, milyen gyűlölködő kommenteket kap

Majka újabb trágár kirohanásában megfenyegeti Puzsér Róbertet

Tóth Andit lealkoholistázták, visszaszólt

(Kiemelt kép: Tóth Vera Instagramja)