Karaktermészárlás: Tóth Gabi megmutatta, milyen gyűlölködő kommenteket kap

Bár tavalyi beszámolója szerint belebetegedett, Tóth Gabi most azt mondja, rá nem is hatnak a bántó kommentek.

2022. március 16., 12:00

Szerző:

Tóth Gabi új videóklipet jelentetett meg március 15-én: a Gábor Áron rézágyúja című/kezdetű népdalt énekli népviseletben, huszárokkal. A nemzeti ünnepről más posztokkal és fellépésekkel is megemlékezett, valamint férjével, Krausz Gáborral részt vett a békemeneten.

A nap végén Tóth Gabi Instagram-sztoriban értékelte a történteket, illetve az extrém reakciókat, amiket ezúttal is sikerült kiváltania.

„Már 17 éve vagyok ebben a szakmában, és jó 10 éve van közösségi média, és azóta kapom a kommenteket, pozitívat-negatívat egyaránt. A negatív kommentek kvázi nem változnak semmit, mármint tartalmilag. Tehát amikor kérdezik, hogy én ezt hogy viselem, akkor annyi erre a válaszom, hogy az ember szervezete immunissá válik, mert ha ugyanazokat olvasod tíz éven keresztül, annak már elmegy a hatása. Mert nincs benne semmi tartalmilag, aminek lenne értelme, vagy bármilyen szinten is hatna. Amik pozitív, szeretettel teli kommentek, azok nagyon tudnak hatni 10 év után is. [...] A karaktermészárlások éveit éljük. Az van, hogy ezekkel számomra nem tudnak megfélemlíteni. Én attól nem fogom kevésbé csinálni azt, amiben hiszek”

– mondja Tóth Gabi, majd egyértelművé teszi egy több videóból álló felirattal, hogy

„nem a Kossuth-díjra hajtok”.

Később képernyőfotókkal megmutatja, mennyi gratulációt kapott, plusz kiemel két hozzászólást, két negatív kommentet azzal, hogy ugyanilyeneket olvasott magáról 10 éve is:

„ezt az erőltetett, képmutató szart. Gyászkeret. Egyre nagyobb gyászkeret, és csodálkozik ez a trágya nő, miért utálják, mint a szart annyian. Okádék.”

A másik kiemelt hozzászólás még rövidebb, de Tóth Gabi ehhez is hozzáteszi, hogy ilyen beszólásokat szintén kapott már 10 éve is, ezért nincsenek rá hatással a szidalmak:

„senkiházi, kétszínű rongy”.

Bár most azt mondja Tóth Gabi, hogy egyáltalán nem hatnak rá az ilyen gyalázkodások, hiszen már 10 éve folyamatosan kapja őket, szeptemberben azt írta a blogjában, hogy annyira nehezen viselte a bántásokat, hogy fizikailag rosszul lett.

„Belebetegedtem abba a negatív energiahullámba, ami a nyakamba zúdult, és ágynak dőltem”

– így fogalmazott tavaly. Kattintson ide tavalyi cikkünkért, amely a részleteket tartalmazza!

2022. március 15.

Pataky Attila Orbán Viktor-pólóban szerepelt a Mokkában

Alföldi Róbertnek beszóltak, hogy mit képzel, hogy kokárdát visel

Tóth Gabi minden korábbin túltesz: új, hazafias klipjében egy közismert népdalt dolgoz fel

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)