Pataky Attila Orbán Viktor-pólóban szerepelt a Mokkában március 15-én

Pataky Attila Orbán Viktor arcképét egy nagy kereszttel és természetesen kokárdával egészítette ki.

2022. március 15., 11:41

Szerző:

Új verzió készült a Nemzeti dalból a március 15-i ünnep alkalmából, és Petőfi Sándor költeményét az alábbi videóklipben Pataky Attila, Varga Miklós, Nagy Feró, Sasvári Sándor, Muri Enikő, Ragány Misa, Réthy Zsazsa, Nagy Szilárd és Varga Vivien éneklik.

A dal népszerűsítése céljából Pataky Attila és Nagy Szilárd szerepeltek március 15-én a Mokka című reggeli műsorban a TV2-n. A dal producere, Nagy Szilárd azt mondta a műsorban, hogy „a szabadságvágy, a hazánk iránt érzett szeretet” vezérelte őket, amikor ezt a számot-klipet elkészítették, de ennél is egyértelműbben fogalmaz Pataky Attila öltözéke. Az Edda frontembereként megismert rocker nyitott bőrdzsekit visel, alatta pedig egy, Orbán Viktor miniszterelnök arcképével díszített pólót. Dzsekijén természetesen kokárda, a nyakában hatalmas kereszt látható. Íme az interjú.

Kattintson ide szintén mai cikkünkért, amiben megtekintheti Tóth Gabi friss, hasonlóan népies, március 15-i klipjét! Tóth Gabi azonban nem Orbán Viktor-pólóban, hanem népviseletben látható a videóban, valószínűleg mivel neki saját bevallása szerint semmi köze nincs a politikához.

Pataky Attiláról írtuk korábban

Pataky Attilánál nagyon furcsa szövődményeket produkált a koronavírus

Pataky Attila örül, hogy „szakállas nők” és „kirúzsozott férfiak” nem járnak Edda-koncertre

Pataky Attila megosztotta, szerinte mi lehetett Kóbor János halálának oka

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)