Pataky Attila megosztotta, szerinte mi lehetett Kóbor János halálának oka

Pataky Attila élő adásban mondta el gondolatait Kóbor János halálával kapcsolatban.

2021. december 17., 13:43

Szerző:

Pataky Attila élőben kapcsolódott be pénteken reggel a TV2 Mokka című műsorába, hogy Kóbor Jánosról emlékezzen meg. Az Omega frontembere a múlt hét hétfőn, 78 évesen hunyt el koronavírusban – hiába könyörögtek neki barátai, a legendás énekes nem oltatta be magát.

Az alább megtekinthető interjúban Pataky Attila a következőket mondja a Mecky becenéven is ismert Kóbor János halálával kapcsolatban:

„óriási nagy a hiány bennem. És én nem gondoltam – pláne, hogy körülöttem azért van baj itt az országban meg a világban bőven –, hogy ilyen nagyon mélyen fog érinteni az, hogy Mecky... Ilyen villámgyorsan elmenni – ez is őrá vall egy kicsit. Talán sok neki az, ami történik ma, sok itt a világban, és a lélek elfáradt. Nem látszott, nem mondta, nem nagyon látták rajta, de talán a lelke elfáradt, és azért ment [el].”

Pataky Attila, aki maga is átesett egy Covid-fertőzésen, említi továbbá az interjúban, hogy részt vesz majd a ma, azaz péntek este megrendezésre kerülő gyászmisén, de nem sztárként, hanem magánemberként. A megemlékezést a TV2 is közvetíteni fogja a Szent István Bazilikából.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)