Krausz Gábor erre a komoly dologra is hajlandó, hogy megvédje Tóth Gabit

Krausz Gábornak elege van abból, hogy Tóth Gabit gyalázzák. 

2023. január 2., 11:09

Szerző:

Tóth Gabi és a családja rengeteg bántó üzenetet kap, különösen az elmúlt 1-2 évben. Az énekesnő férje, Krausz Gábor azonban megelégelte a trágárságokat, ezért mindent elkövet annak érdekében, hogy a családját megvédje. Most a sztárséf a Borsnak mesélt az őket ért atrocitásokról. 

„Hihetetlennek tartom, hogy az emberek erre képesek.Nem egy ilyen üzenetet kaptunk már az évek során, de a legelső, ha jól emlékszem az volt: „remélem halva születik a kislányotok”. Azon gondolkodtam már akkor is, hogy hogy lehet valaki ennyire érzéketlen és elvetemült, hogy ilyeneket írogasson. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt. Persze elvicceljük, de sokszor mélyen belül azért rosszul esik nyilván, amikor ezt olvasom. Nem vagyok én sem szívbajos, írjon nekem amit akar, de ahhoz már egy végtelenül gonosz embernek kell lenni, hogy egy gyerek halálát kívánja valaki”

- mesélte a lapnak az édesapa, aki azt is elárulta, hogy már egy ügyvéddel is konzultáltak.

„Voltunk egy ügyvédnél és szóba került, hogy megtennénk a feljelentést ezek ellen a gyalázkodók ellen. Azonban a jog, jelen állás szerint még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy az interneten történő messenger üzenetekkel foglalkozzon. Ha azt írná valaki, hogy „meg foglak ölni”, akkor tehetnék feljelentést, de azért, hogy „dögölj meg!”, azért nem. De nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy nincs büntetése ennek, ezért szoktam ezeket megosztani az Instagramon. Olyan, mint egy szégyenfal. Engem az sem érdekel, hogyha beperel valaki. Bármi történjék, az összes lehetőséget megragadom arra, hogy megvédjem a családomat”

- mondta Krausz Gábor.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)